perjantai 28. syyskuuta 2012

Jyväskylässä tapahtuu: Oh Clare

Mainostan seuraavaa tahoa omasta halustani. Tanssijuttuja on mukava jakaa, seuraa siis mainos:

Jos olet Jyväskylässä ensi viikonloppuna, niin suuntaa ihmeessä Kaupunginteatterin pienelle näyttämölle katsomaan Nollapisteen Elsa ja Malwiina Heikkilän duetto Oh Clare! Lisätiedot alla. Menisin itse, mutta olen taas väärässä kaupungissa...
Kuva lainattu 


OH, CLARE
29.9. klo 13 ja 17 
Jyväskylän kaupunginteatteri, pieni näyttämö.
Koreografi: Elina Pirinen
Tanssijat: Elsa ja Malwiina Heikkilä
Tuotanto: Elsa ja Malwiina Heikkilä sekä Elina Pirinen

Liput: 15 /10 euroa

Koreografi Elina Pirisen koko illan uutuusteos Oh, Clare on esitys kahden naisen välisestä suhteesta. Se hylkii kilpailua, kateutta, ivaa. Se hellii ja vaalii solidaarisuutta, keskinäistä kannustamista ja ylitsevuotavaa ihailua ilman piilotettuja agendoja. Teoksen tanssivat jyväskyläläislähtöiset tanssijat Elsa ja Malwiina Heikkilä, joiden oikea siskossuhde luo persoonallisen, suoran, humoristisen ja kauniin maaperän tanssille, tekstille ja musiikille. Teos jaettavaksi niin sisarusten omaaville, sisarkaihoisille kuin solidaarisuusnälkäisille naisille ja miehille.

Jo tekstin perusteella vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta. Tsemppiä tytöt esityksiin! Toivottavasti näen tämän jossain myöhemmin...

2 kommenttia:

 1. Ois kiva käydä kattelemassa kaikkia tuollaisia juttuja, jos vain saisi aikaiseksi! Tänä viikonloppuna saatan jopa päätyä konserttiin, kavereiden painostuksesta. Kummaa. ;)

  -Laapa
  laapalaura.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja tervetuloa tähänkin osoitteeseen :)
   Sehän se, aikaansaamisen vaikeus. Vaikka yleensähän aina se palkitsee kun saan tehtyä jotakin hiukan normaalista poikkeavaa!

   Poista