lauantai 22. syyskuuta 2012

Uusiokäyttöä

Kävin muutama viikko sitten ostamassa tähän talouteen pari kynää. Sitä ennen minulla oli yksi kuulakärkikynä ja yksi lyijykynä. Molemmat aina hukassa.

Muistatteko kun muuttaessani ostin H&M Home-osastolta muutaman kornin kynttilän? Nyt on toinen näistä poltettu loppuun ja pestynä toimii myös kynäpurkkina.


Kuumalla vedellä liottamalla purkin pohjasta sai irti sen metallijutun, jossa sydänlaska oli kiinni. Pohjasta tuli siis tasainen, eikä purkissa ole steariininjämiä tai muutakaan jälkeä. Olen vieläkin vähän kahden vaiheilla tuon etiketin suhteen, mutta senkin saa varmasti myöhemmin liotettua pois jos alkaa tehdä pahaa.

Olen aina iloinen, kun löydän asioille uusia käyttötarkoituksia tai jokin tavara saa uuden kodin. Tuo purkki on sen verran tukeva, että nämä toimisivat varmaan myös keittiössä ruokavälineiden säilyteksessä tai kylpyhuoneessa... katsotaan montako näitä lopulta ilmaantuu. Ilman noita tekstejä kuitenkin, luulisin.

P.s Illalla pitkästä aikaa vähän pohdiskelevampi juttu tulossa...

2 kommenttia:

  1. Hienoa uusiokäyttöä :) purkkina ei ehkä niin kornikaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nojaa... on se kyllä. vähän alkaa ällöttää aina kun oikein pitkään erehtyy katsomaan. mutta muistelisin, että näitä on tarjolla ilman näitä elämänviisauksiakin. että seuraavaan hennesin tilaukseen ehkä sitten semmoinen :)

      Poista