tiistai 18. syyskuuta 2012

Minä kello 07 aamulla

Heissan muruset.

Väsähdin viikonlopun jälkeen aivan täysin. Sunnuntaina olin kahdeksan pintaan jo kotona ja mietin saako mennä nukkumaan. Meninkin jo ennen yhdeksää. Sama toistui eilen.

Tänään jaksoinkin jo sitten lenkille. Ja sitä ennen ostin mustan puuvillaneuleen Gina Tricotista. Ihme. Luulin, että myyvät siellä pelkkää tekokuitua mutta nyt siellä olikin vaikka mitä kivaa. Mukaan tarttui myös muutama pieni arjen piristys, niistä lisää toiste. Tykkään, kun tulee vastaan positiivisia yllätyksiä ruokatunnilla.Yritin ottaa teille aamulla kuvaa heppakorusta, jolla kiinnitin tuon harmaan huivin. Tämä parasta, mitä aamulla sain aikaan. Ehkä siitä jonkinlaista tunnelmaa välittyy, ja ompahan tähänkin juttuun kuva. Jatketaanhan viikkoa hieman reippaammalla otteella!

Huivi on Benettonin ja silkkineule jostakin alennusmyynnistä. Se pyörii parhaillaan pesukoneessa ja kirjoitan tätä jotta en vahtaisi luukun luona sydän syrjällään kuinka sen käy. Hyvin sen varmaan käy. Käsinpesuohjelma ja kaikki. Mikä voisikaan mennä pieleen...

4 kommenttia:

 1. seitsemän aamuissa on kyllä joku ihan oma tunnelmansa..jopa ehkä tykkään niistä. ginasta löytyi tosiaan kivoja ylläreitä myös omaan kaappiin, suunta on oikea, jatkakaa ginalla samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäkin tykkään! normaalisti. tällä viikolla on ollut ihan kökköä.

   Poista
 2. Ruokatunnit on petollisen kivoja. Löysin eilen kuppikakkuvuoan :D
  Jep Ginassa myydään tosiaan monen näkösiä organic cotton-peruspaitoja tunikoita.. Neuleet taitaa olla uusi juttu tai sitten en vain ole tajunnut, täytyykin käydä kurkkii kun tekokuitupaidat on vähäsen noloja etenkin töissä (kainalolaikut:D)

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. katselin kanssa niitä... ei ollut ehkä sen mallista että olisi tällä kertaa lähtenyt mukaan. luonnonkuitu tuntuu kyllä niin paljon kivemmalta iholla. en ole itsekään törmännyt aikaisemmin täyspuuvillaiseen neuleeseen tuossa putiikissa, ihan huippukiva yllätys :)

   Poista