tiistai 11. syyskuuta 2012

Hömppäostoksilla aurinkoa kaipaamassa

Eilen menin piipahdin Body Shopissa oikeastaan ihan muilla asioilla, mutta kun huomasin että suosikkituoksuni kesäversio oli nyt alessa niin nappasin sen mukaan. Ja tykkään kyllä tästäkin. Kesäraikas syksy edessä siis.

Pidän ylipäänsä raikkaista tuoksuista, jotka eivät ole liian makeita. Pienen sulattelun jälkeen olen alkanut lämpeämään myös Clean-sarjalle, vaikken aiemmin ymmärtänyt miksi pitäisi tuoksua puhtaalta pyykiltä. Nyttemmin olen ymmärtänyt että juuri siksi kun puhdas puuvilla tuoksuu aivan ihanalta. Kicksiin olisi taas alennuskuponki käyttämättä...

Tuoksut ovat minulle tosi tärkeitä, liitän niihin vahvasti tunnetiloja muistoja jostakin hetkestä tai ihmisestä. Hyväntuoksuiset ihmiset harvoin ovat kovin ilkeitäkään. Vai olenko väärässä? Mitkä ovat teidän lempituoksunne?

2 kommenttia:

  1. Mulla liittyy tuoksuihin tosi vahvoja muistoja. Se on joskus vähän hankalaakin, jos ei vaikka voi käyttää vanhaa lempituoksuaan, sillä siihen liittyy myös joku ikävä muisto :D Käytän nykyään joka päivä hajuvettä. Sellaisia, joihin liittyy hyviä muistoja ja jotka saavat tuntemaan oloni hyväksi :) TBS:llä on kyllä aivan ihania hajuvesiä, se body mist on vieläkin kovassa köytössä!

    VastaaPoista