torstai 13. syyskuuta 2012

Ei siitä haittaakaan ole jos pakkaus on maailman suloisin

Tässäpä esittelen yhden esimerkin sellaisesta asiasta, jota kukaan ei tarvitse. Hohtokuulat.

Ihastelin Body Shopissa Lily Cole- sarjan pakkausta jo kesällä, mutta silloin pystyin vielä vastustamaan kiusausta. Nyt hinta oli alennettu ja minulla oli käyttämätön kymmenen euron bonuskupunki; ratkesin. Ihan vain oikeastaan sen takia että pakkaus on varmasti yksi söpöimmistä asioista jonka olen kotiini tuonut. Ei tuolle voi kuin hihitellä ohi kävellessään. Olen vanhemmiten alkanut taantua tytöksi.
Pienenä puolustuksena tiedän jo nyt, että tästä tulee pitkäikäinen kumppani. Minulla on ollut jo vuosia Body Shopilta samalla pallorakenteella aurinkopuuteri, joka vain kestää ja kestää eikä mene miksikään. Talvikuulas iho on siis toivottavasti haaveina useina talvina peräjälkeen.

Voi tuota vippaa. 

4 kommenttia:

 1. Oij no jo on kaunis puteli :) Ihanaihana. Täytyy varmaan käydä kurkkimassa meidän BS huomenna, vaikken minä mitään tarvitse :)

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä oli ainakin koko Lily Cole- sarja alennuksessa ja paljon muitakin kivoja juttuja :) Kivaa hömpötystä!

   Poista
 2. Sama löytyypi täältä! Onhan tuo ihan luvattoman suloinen, mulle tulee aina ihan uskomattoman hyvä mieli kun katson tota pakkausta mun pöydän kunniapaikalla :) Ja kyllä noita tarvitsee, on tärkeää olla jotakin suloista, mikä saa ihon hehkumaan... seuraavat 10 vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tajusin juuri miten vanha olen kymmenen vuoden päästä... kuinkahan kuulaalta mahdan näyttää... :)

   Poista