lauantai 21. syyskuuta 2013

Taikapölyä

Joinakin päivinä tarvitaan hieman jotain ekstraa. Niihin päiviin minulla on purkillinen vaaleanpunaisia palloja, joista irtoaa taikapölyä. Sen avulla näyttää ihan siltä, että kauneusunet on nukuttu.



Aikanaan luulin tätä vähän sellaiseksi turhaksi hankinnaksi, mutta kuinka väärässä olinkaan. Purkki kestää todennäköisesti ikuisuuksiin ja hyvä niin, kuulas iho ja hyvinnukutut yöt kun näyttävät kadonneen syyssateiden mukana. Sipaisemalla hieman taikapölyä kulmaluulle ja poskipäihin saan kasvoille lisää valoa. Ja sitähän ei ole koskaan liikaa. Iloa ja valoa!

Joskus saa huijata olonsa paremmaksi. Kertokaahan omat luottokaunistajanne, niin saadaan kaikki uusia vinkkejä!

Tämä jos joku on suosikkituote. Prinsessaista lauantaita!

EN: This may be my favorite beauty product. It's almost magical what a little bit of light can do to your face :)

4 kommenttia:

  1. Aww. :) Ihanat kuulat. Minulla ollut samantapaiset jo 10 vuotta..Hups.
    Ja mulla olikin tuossa juuri muutama päivä sitten kauneusaiheinen postaus, jossa kyselin myös samasta aiheesta; onko jotain luottotuotteita / merkkejä joita aina käyttää kosmetiikkapuolella.. :) Itselläni ei taida sellaisia olla, aina tulee vaihdeltua tuotteita ja kokeiltua uusia. Toisaalta ihan kiva - ehkä vielä joskus löydän ne täydelliset tuotteet eikä enää tarvitse "rönsyillä" sinne tänne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän sama, en ole oikein löytänyt sellaisia vakkareita. Ja sitten kai sitä on aika kokeilunhaluinen... :) Täytyykin käydä uudestaan kurkkimassa kun kommenteista vinkkejä talteen!

      Poista
  2. tuo purkki on niiin ihana. jo katselusta tulee hyvä mieli :) ite tarvisin kanssa jotain taikapölyä nuutuneelle naamalle! ripsentaivuttimet ja tarpeeksi kauneusunia on kyllä aika luotto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. suosittelen näitä taikapölypalleroisia kyllä :) tbs:llä taitaa olla joku vakiotuote, jos tätä lily colen versiota ei enää myydä... ja kauneusunien määränhän tulisi tietysti olla vakio :)

      Poista