keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Pää pyörällä keväästä

Hejsan!

Sisko täällä.

Kevät etenee aika hurjaa vauhtia. On jo toukokuu, voitteko kuvitella? Aika kuluu nopeasti monestakin syystä mutta ainakin omaa päätä sekoittaa lisäksi nämä viikottaiset spesiaalipäivät. Laskeskelin, että olen viettänyt Tampereella nyt seitsemän viikkoa ja näistä viikoista kolme on ollut tavallisia arkiviikkoja. Sanotaanko vaikka näin, että viikkorytmi ja arkipäivät ovat olleet hieman hukassa :) Tunnun olevan joka alkuviikko loppuviikossa ja toisin päin. Välillä tuntuu, että on koko ajan viikonloppu ja välillä viikko tuntuu kestävän ikuisuuden.

Noh, ei hätää. Aurinko paistaa ja kesä saapuu tuota pikaa, turha kai tässä on mihinkään rytmiin tottuakaan. Odotan kyllä kovasti tulevaa lomaa ja kaikkia kesän tapahtumia muutenkin. Juhannusta ja mökille menoa. Aurinkoisia ja kevyt tuulisia päiviä, jotka voisi viettää purjeilla liikkuen. Toria ja mansikoita. Saunaa ja hiljaista järvimaisemaa. Samana päivänä pyydettyä kalaa ja kesäkurpitsaa grillistä. Aitassa nukkumista. Jäätelöä tötterössä ja lämpimiä kesäiltoja terassilla. Perinteistä Payback Jamia heinäkuussa. Näistä on toivottavasti tuleva kesä tehty. Ja sitten jos sataa, niin katsotaan paljon elokuvia ja kuunnellaan sateen ropinaa ikkunaa vasten.



Kesäfiiliksissä kävimme tänään Iduskan kanssa Eurooppalaisella ruokatorilla. On se kyllä mukavaa kun Tampereella tapahtuu koko ajan jotain. Ostimme patonkia, munkkeja ja heräteostoksena (jos niin voi tässä yhteydessä sanoa) suklaaomenan! Kaupasta lähti matkaan mansikat ja halloumi. Tästä on hyvä jatkaa loppu viikkoon.

Ootteko te muut sekaisin näistä hassuista viikoista ja kävikö joku muukin jo torilla? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti