torstai 12. joulukuuta 2013

Kymmenen senttiä keveämpi?

Sain muutaman todella ihanan kommentin 7 kuvan syksy- juttuun, kiitos niistä. Mainitsinkin tuolloin, että oli ajatellut kasvattaa oman hiusvärini takaisin ja nyt projekti on aloitettu. Pitkällisen vaalentamisen jälkeen hiuksissani ei tyvikasvu enää näy niin pahasti joten viime kampaajakäynnilläni hiukset vain raidoitettiin. Tummaa ja vaaleaa (ja voikun toivoisin enemmän tummaa just nyt).

Ja niitä leikattiin melkein 10 senttiä.

Se on kumma, miten sitä hetkellisesti kevenee kun kuollut hius putoaa kampaamon lattialle. 

Sitten soitin mummolleni. Toisesta päästä alkoi kuulua kovalla ja hieman kimakalla äänellä: ".... mutta ethän vaan leikannut lyhyeksi kyllä mummu ei tykkää teillä on kaikille niiiiiin ihanat hiukset jotta kyllä ei passaa leikata..." 

Ja niin edelleen.


Olen itse hieman empivällä kannalla. Välillä viihdyn, välillä en. Peikkomaisuus tuntuu ainakin lyhyemmän mitan myötä lisääntyneen. Päivästä riippuen sekin on hyvä tai huono juttu. Onneksi tukka kasvaa. Ja olen niin iloinen että pääse värjäyskierteestä eroon! Toivottavasti saisin vaikka joululomalla paremman kuvan luonnonvalossa (eihän nyt juututa tämän laatuun tai parhaat päivänsä viime viikolla nähneeseen kynsilakkaan). Tosin muutos ei kaikkien mielestä ole iso. "En huomannut mitään", kommentoi eräs miespuolinen kaverini. 

Nyt kun kirjoitin tämän auki, niin keksin varmasti ensi viikolla haluta pinkin tukan....

Huomenna Helsinkiin! Suuntana Ullanlinna, lempityttöni ja yksi Todella Pitkään suunniteltu hankinta. Kuka arvaa mikä?

EN: 10 cm less hair.

4 kommenttia:

 1. Nauroin kovasti puhelinkeskustelulle...:"D mutta tukka ja kuva aivan ihania <3 pus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin edelleen kuulla sen äänen... vaikka eipä tuo kai ole mummonkaan mittakaavalla liian lyhyt. Vielä sellainen "mummoproof"-malli. Ei hylätä suvusta :D

   Poista
 2. hehee, ihana mummo :) hiukset on kyllä aika iso osa itseä..ainakin omalla kohdalla huomaa kovin nopeasti, jos jokin uusi/vanha juttu ei tunnukaan omalta. tukka hyvin, kaikki hyvin tuumataan aina luottoparturin kanssa ja niin se vaan on! minusta uusi tukkasi on niiin ihana ja peikkomaisuus ei ole koskaan pahasta..sehän on vaan niinku luonnostaan rokkitukka, ou jee :)
  ja voih, uskallanko edes arvata..liittyykö hankintaan siivet? <3

  VastaaPoista