maanantai 2. joulukuuta 2013

Kauneinta kotona

Olen päättänyt laskeutua joulukuun rauhaisiin tunnelmiin, enkä välitä vaikka pyöräni lukko oli aamulla jäätynyt ja tukka takkuineen muistuttaa siistin asiakaspalvelijan sijaan jättisuurta joulupalloa.

Kuuntelen kotosalla joululauluja ja hymistelen.

Joulukuu menee niin nopeasti ohi kun taas marraskuu tuntuu kestävän ikuisuuden. Siksi yritän nauttia nyt joka hetkestä. Siksipä tämänkin jutun ainoa pointti on: olen onnen tyttö kun minulla on nätti lamppu. (Huvikumpu-henkisissä asunnoissa tuntuu vähän epäilyttävältä hienostelulta käyttää sanaa valaisin)Olen saanut blockini lahjaksi vanhemmiltani, kuten myös toisen lempilamppuseni. Se näyttää jotenkin tosi tunnelmallisesta juuri nyt, juuri tänään.

Lämminhenkistä maanantaita kaikille siellä.

EN: My favorite light today. 

3 kommenttia:

 1. * halusin vain jättää merkin käynnistä mutta pää lyö tyhjää eikä kunnon kommentteja synny, oli kiva vaan käydä lueskelemassa "pitkästä aikaa" :) *

  VastaaPoista
 2. ps. Lamppunen on oikein kaunis, minimalistisella tavalla upea, ja tunnelmallinen :) Mulle on tullut joku ihan uusi himotus lasiin ja pleksiin, löysin Iittala Vitriinien tapaiset mutta pyöreät lasirasiat x2 Tiimarin loppuunmyynnistä ja haaveilen meikkijutuille pleksiboxeista laatikoihin ..Ja töissä on yksi unelmakoru (joka oli niiden instagram-kuvienkin joukossa :D) joka aluksi kummastutti mutta nyt pohdin ees taas ostaako vai ei, kun eräs ystävä on kerennyt jo hankkia samaisen ..
  Oho tulikin jotain tekstiä. Ihan vähän. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun käy täällä kurkkimassa :) Itsekin yritin etsiä sellaista pleksilaatikooa meikeille kun järjestelin kylppäriä uusiksi, mutta ei löytynyt silloin sopivaa...

   Poista