sunnuntai 15. joulukuuta 2013

apinan adventtikalenteri: luukku 3

Enää ihan vähän matkaa jouluun....

Adventtikalenterin kolmannesta luukusta löytyy seuraava hyödyllinen matkakaveri:


Ompelupakkauksessa on toikeasti paljon hyödyllisiä asioita, kuten pikkusakset ja ratkoja, joista viimeisintä allekirjoittaneelta ei löydy edelleenkään (!!). Pitääköhän käydä hakemassa itselleni samanlainen...?
Osallistuaksesi 3. luukun arvontaan, jätä kommentti jossa vastaat kysymykseen: "mikä on lempiruokasi jouluna?" Liitä kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi sekä tieto siitä, oletko blogini lukija

Mikäli seuraat blogiani bloggerin, bloglovinin tai blogilistan kautta, saat automaattisesti itsellesi kaksi arpaa, siksipä tämä kannattaa mainita. 

Lukijaksi voi myös liittyä ihan hävyttömästi arvontaa varten, sillä uskon apinan karisman voittavan teidät puolelleen niin, että luette blogia joulun jälkeenkin. Tätä ei siis katsota pahalla. Jouluna on sijaa kaikille majatalossa.

Kaikki adventtikalenterin luukut avautuvat adventtisunnuntaisin ja ovat avoinna osallistumisille aina 22.12. klo 22.00 asti. Voittajat arvontaan sunnuntaina 22.12. ja paketit postitetaan heti aaton aattona voittajille. Siksi tuo sähköposti on ehdoton että saan sinut nopeasti kiinni!

Oma vastaukseni kysymykseen: Meillä on jouluna aina niin paljon hyvää ruokaa, että tähän on mahdotonta vastata. Mutta olen usein miettinyt niitä ihmisiä jotka sanovat etteivät pidä joulusta koska eivät syö jouluruokaa. Miksi ihmeessä te ette syö jouluna sitä ruokaa mistä te pidätte? Elämä on liian lyhyt pahaan ruokaan ja siihen, ettei muka voisi luoda omia perinteitään, eikös vain?

12 kommenttia:

 1. en kestä miten soma ompelurasia!! tykkään eniten ehkä lanttulaatikosta, erään tietyn herrasihmisen savustamasta kalasta ja valkosipuliperunoista..kunhan äiti malttaa hieman valkosipulin määrän kanssa :D meillä on myös tapana tehdä jokin näpertelyalkuruoka, ne on ollu aina kanssa hyviä..ja kivoja tehdä :)
  samaa olen miettinyt tuon jouluruuan kanssa, ei oo pakko, jos ei tykkää!
  osallistun hävyttömästi näköjään kaikkiin arvontoihin, uskollinen seuraaja kun olen, hehee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. saa osallistua :) se tässä kai vähän on ideana..

   Poista
 2. Vaikea kysymys, on niin monta. Hanhenmaksa. Ja tietysti punaviiniä. Paljon punaviiniä.

  VastaaPoista
 3. Riisipuuro, riisipuuro ja riisipuuro! Voisin varmaan elää ympäri vuoden pelkällä riisipuurolla! :)

  Katkaisin juuri eilen ratkojani (jep, käsittelin "hieman" kovaa kangasta), joten ompelusetti ratkojineen tulisi todella tarpeeseen.

  Ps. Sinulle on blogissani yllätys, käy kurkkaamassa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua ihanaa ihmistä! Tuli niin jouluinen mieli <3 Ja riisipuuro on herkkua!

   Poista
 4. Joulun ehdoton lempiruoka on riisipuuro ja porkkanalaatikko! Blogia oon lueskellut satunnaisesti mutta liitympä nyt ihan oikeaksi lukijaksi samantien (myös tuplatakseni voittomahikset, hah!) :-) minna.nieminen94@elisanet.fi

  VastaaPoista
 5. Suklaakakku á la Sohvi. Onko se ruoka, hmm... No jouluna ainakin pääasiallisin ravinto...

  VastaaPoista
 6. Porkkanalaatikko ja meillä tehdään myös luumurahkaa, nams!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itse tykkään lanttulaatikosta mutta hyvä että porkkanalla on kannattajia :) paremman väristähän se on...

   Poista