sunnuntai 1. joulukuuta 2013

apinan adventtikalenteri: luukku 1

Kuten aikaisemmin tänään todettua, tervetuloa aukaisemaan ensimmäinen luukku apinan päiväkirjan adventtikalenterista. Joka sunnuntai toivoisin, että jättäisitte kommentin jouluisissa tunnelmissa. Samalla osallistutte luukussa esiintyvän yllätyksen arvontaan.

Ensimmäisestä luukusta paljastuu selviytymispaketti talven liukkailla sattuviin haavereihin.Sekä nenäliinoja.Osallistuaksesi 1. luukun arvontaan, jätä kommentti jossa vastaat kysymykseen: "mikä on lempijoululaulusi ja miksi?" Liitä kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi sekä tieto siitä, oletko blogini lukija

Mikäli seuraat blogiani bloggerin, bloglovinin tai blogilistan kautta, saat automaattisesti itsellesi kaksi arpaa, siksipä tämä kannattaa mainita. 

Lukijaksi voi myös liittyä ihan hävyttömästi arvontaa varten, sillä uskon apinan karisman voittavan teidät puolelleen niin, että luette blogia joulun jälkeenkin. Tätä ei siis katsota pahalla. Jouluna on sijaa kaikille majatalossa.

Kaikki adventtikalenterin luukut avautuvat adventtisunnuntaisin ja ovat avoinna osallistumisille aina 22.12. klo 22.00 asti. Voittajat arvontaan sunnuntaina 22.12. ja paketit postitetaan heti aaton aattona voittajille. Siksi tuo sähköposti on ehdoton että saan sinut nopeasti kiinni!

Ensimmäiseen kysymykseen vastaamme apinan kanssa: Sylvian joululaulu. Kaikista kaunein ja itku meinaa tulla aina kun sen kuulen.  Rakastan myös sitä Jaffan joulumainosta, jossa yhdistyvät pulleat sympaattiset hedelmät ja lempilauluni.... pöljä mikä pöljä. 

17 kommenttia:

 1. Jihuu, mukana ollaan! Tykkään kyllä monista joululauluista, ihan vaan jo niiden melodioiden puolesta. Mutta taidan valita tähän "Varpunen jouluaamuna", joka muistuttaa siitä, että myös jouluna voisi muistaa toista. Minusta kaikilla saisi olla hyvä, turvallinen ja rauhallinen joulu.

  Ja olen ehdottomasti blogisi vakkarilukija. S-posti sulta löytyykin ;)

  VastaaPoista
 2. O Holy Night :) Se on ihana!!

  enninkengissa[at]gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä. Joululauluissa on kyllä vain ihan muutama joista en tykkää. Kiva kun olet mukana <3

   Poista
 3. Bobby Helms:in Jingle Bell Rock. Siitä tulee vähän sellainen olo, että ei ole huolen häivää.

  VastaaPoista
 4. se tonttu-laulu "pakkasyö on ja leiskuen..."
  se on vaan niin ihanan rauhallinen laulu. :)

  elina_myllykoski@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Varpunen jouluaamuna on kaunis, itku tulee aina. Myös perinteinen Jouluyö on hartaan kaunis :) Ja luen usein, mutten ikinä jaksa kirjautua ja kommentoida.. <3

  iiris.aalto@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Tonttu on ihanin joululaulu... Ja vakkarilukijaksi tunnustaudun...
  S-postihan sulla onkin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tonttu on kyllä ihana! jotenkin sellainen surumielisen kaunis.

   Poista
 7. Onneksi ehdin vielä osallistua tähän! Ja no joululauluista suosikkini on ehdottomasti Nisse-polkka :) Saa aina iloiseksi. Sähköpostini sulla ehkä jo onkin....

  -Taku

  VastaaPoista
 8. Ainakin viime aikojen mieluisin joululaulu on ollut Winter Wonderland joko Frank Sinatran tai Aretha Franklinin laulamana :) ja Johnny Cashin Little Drummer Boy on kanssa ihana, Katri Helenan versiosta samasta kappaleesta en niin välitä....näemmä joululaulun esittäjällä on mulle isompi merkitys kun itse laululla : D

  ssonja.maria @gmail.com ja lukijana olen bloggerin kautta :)

  VastaaPoista