sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Apinanpäiväkirja aloittaa joulun odotuksen ja aikoo avata neljä luukkua adventtikalenterista...

Sen on sitten joulukuu kamuset.

Koska en koskaan saanut toteutettua sitä arvontaa silloin, kun uusi blogini täytti vuoden, niin ajattelin tehdä nyt sitten jouluna jotakin ekstrakivaa. Tänään aukeaa ensimmäinen luukku apinan päiväkirjan adventtikalenterista. Joka sunnuntai aukeaa uusi luukku, uusi pikkuinen lahja teille. Toivon, että olette mukana?

Jokainen luukku on siis oma arvontansa, josta voitte itsellenne pikkuisen joulupaketin voittaa vastaamalla aina kunkin päivän kysymykseen. Lupaan, että ihan kivoja juttuja. Tarkoituksena olisi jakaa hyvää joulumieltä.Koska blogilla ei edelleenkään ole mitään taloudellisia kytköksiä mihinkään, niin jokainen luukku on ihan itse kustannettu. Mitään monensadan lahjakortteja ei siis ole tiedossa, mutta sympaattisia juttuja kuitenkin.Joulukalenteriin saavat osallistua kaikki, mutta jos olet blogini lukija niin lunastat itsellesi automaattisesti kaksi arpaa kuhunkin arvontaan. Kaikki luukut pysyvät auki viimeiseen adventtisunnuntaihin 22.12. asti, eli jokaiseen luukkuun saa jättää kommenttinsa aina tuohon päivämäärään klo 22.00 asti. Arvon sitten viimeisenä sunnuntaina voittajat ja paketit jätän tonttujen kuskattavaksi aaton aattona 23.12. Aatoksi en paketteja siis lupaa, mutta joulun ajaksi kuitenkin.

Olen itse ihan intona tästä, tykkään joulusta, lahjoista ja teistä. Toivottavasti mahdollisimman moni osallistuisi! (myös te tädit, jotka salaa luette tätä ettekä koskaan kommentoi <3) 

Ensimmäinen luukku aukeaa tänään illalla.

Me jatkamme apinan kanssa nyt joulutunnelmointia kera glögin ja hillomunkkien. Rauhallista ensimmäistä adventtia kaikille! Oletteko ripustaneet jo joulupalloja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti