lauantai 21. joulukuuta 2013

apinan adventtikalenteri: luukku 4

Päätin ottaa varaslähdön ja julkaista teille viimeisimmän luukun nähtäville jo nyt, jää enemmän osallistumisaikaa myös viimeiseen arvontaan. Melkeinhän se on jo neljäs adventti... joulu on ihan ovella. 

Kaikki luukut ovat siis yhä auki ja voit jättää kommenttisi huomiseen 22.12. klo 22.00 asti. Suorat linkit löytyvät tuosta sivupalkista. Jos sinulla on joku este että olet jo poistunut sähköpostin luota huomenna illalla tai maanantaina, niin mainitse se vaikka kommentissa. Muutoin yritän saada kaikki voittajat kiinni heti miten niin, että saisin paketit postitettua 23.12.

Viimeinen, kotiaiheinen, palkinto tulee tässä:Jos et juo teetä niin tuollainen sihti on tosi kätevä mm. tomusokerin ripotteluun. Jos nyt mietit että mihin sitä ripottelet, niin ihan mihin vain! Vaikkapa joulutortun päälle. Ylimääräiset pöydälle ropisseet murut ja sokerit voi sitten pyyhkiä rätillä pois.

Osallistuaksesi 4. luukun arvontaan, kommentoi tätä juttua ja kerro vaikka mistä pidit apinan päiväkirjassa tänä vuonna. Liitä kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi sekä tieto siitä, oletko blogini lukija

Mikäli seuraat blogiani bloggerin, bloglovinin tai blogilistan kautta, saat automaattisesti itsellesi kaksi arpaa, siksipä tämä kannattaa mainita. 

Lukijaksi voi myös liittyä ihan hävyttömästi arvontaa varten, sillä uskon apinan karisman voittavan teidät puolelleen niin, että luette blogia joulun jälkeenkin. Tätä ei siis katsota pahalla. Jouluna on sijaa kaikille majatalossa.

Kaikki adventtikalenterin luukut on nyt avattu ja pysyvät avoinna osallistumisille aina 22.12. klo 22.00 asti. Voittajat arvontaan sunnuntaina 22.12. ja paketit postitetaan heti aaton aattona voittajille. Siksi tuo sähköposti on ehdoton että saan sinut nopeasti kiinni!

8 kommenttia:

 1. Tein piparkakkutalon (tai itseasiassa pyramidin) viimeviikolla ja kovasti tomusokerin ripotteluun olisinkin apuvälineitä kaivannut. Nytten sitten tulikin vain lumivyöry. Innolla osallistun arvontaan.

  Pidän, kun tuo valokuva on otettu hangella.

  Tämän vuoden hyviä mieleenjääneitä juttuja oli "väripostaukset", jutut kuntosalista ja kuntoilusta sekä varsinkin kaikki apinan päiväkirjan ajatukset pienistä ja isommistakin asioista ja aiheista.

  Hyvää joulua Iduskalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvää joulua myös sinulle!

   Poista
 2. Tämä joulukalenteri oli kiva, samoin Siskojen jutut :) Parasta kuitenkin sun jutut maan ja taivaan väliltä, blogin kautta tunnut olevan lähempänä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva että tykkäsit. ja kiitos kun luet <3

   Poista
 3. Meniköhän se aikaraja jo.... No mutta osallistun silti... Olen sellainen satunnainen lukija, kerran luin tunnin putkeen, joskus selaan vain kuvia läpi... Pidin eritoten niistä sisko-postauksista... Khheh.. Ja hyvin selostetusta matkasta kroatiaan! Matkustus on aina jännittävää.
  -Taku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nooo... menköön nyt näin joulun kunniaksi. tulin juuri itse illalliselta joten arvonta suoritetaan vasta nyt :)

   Poista
 4. Kaikkein eniten tykkäsin sun asupostauksista ja pohdinnoista :) oot mahdottoman fiksu nainen ja sulla on todella ihana tyyli <3

  VastaaPoista