maanantai 9. joulukuuta 2013

Satumainen joulukuu

Yksi surullisimmista asioista aikuisuudessa on se hetki, kun lakkaa uskomasta satuihin.

Tätä vastaan aion jotenkin yrittää taistella, sillä saduissa piilee se elämän taianomaisuus. Satuhan on usein se tarina, johon haluaisit uskoa. Eikös?Joulukuu on ihana kuukausi. Tänään satoi luntakin sillä lailla kuin niissä elokuvissa, joille Suomessa aina naureskellaan. Että vähämpä ne talvea romantisoivat tietää, lumi tulee ehkä kerran vuodessa ylhäältä alas tasaisina pieninä hiutaleina ja loppuajan vaakatasossa suoraan naamaan. Mutta tänään oli se päivä.

Tampereellakin on kuvasta päätellen satulinnoja.

Uskotaan sitten.

EN: Fairytale: the one story that keeps you going.

4 kommenttia:

 1. Ihaana joulukuu! <3 Mä ainakin uskon satumaiseen Disney jouluun tänä vuonna, enkä yhtää häpeile asiaa! Antaa hiutaleiden tippua ja taikaglitteriä pölytä joka paikassa :) Ihania valoja ihmisten kotoisten talojen edustoilla ja kaikkia suloisia tuoksuja sekä makuja. Mitään stressiä ja kiirettä en suostu näkemään :)

  VastaaPoista
 2. ♥ kauniita ajatuksia. Minä-Satu en ikinä lopeta uskomasta satuihin ..Sittenhän lopettaisin uskomasta itseenikin ;)

  ps. Nappasin tänään kuvia instagramiin meikkipöydän säilytysjutuista mm. ne Tiimarin pyöreät lasiset "vitriinit" .. Ja bongasin ko. kaupassa kaiken vähintään -50% mutta harmiksi näitä oli paikallisessa enää punaisena jäljellä (eikä iske miun makuuni:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei kannata lakata uskomista <3

   Luin muuten jostain muualtakin tuosta alesta... pitäisiköhän piipahtaa....

   Poista