torstai 26. joulukuuta 2013

Mun rakkaat, paskaiset bootsit

Loma sujuu hyvin.

Suljin tietokoneen joskus aatonaattona ja avasin sen tänään. Olen syönyt ja nukkunut. En ole oikeastaan kaivannut muuta.

Koska tänään oli 3,5 astetta lämmintä, lähdimme siskon kanssa rannalle kuvaamaan. Olen halunnut pitkään ottaa teille kuvat viime kevään (!!) designtorin ainoasta ostoksestani, joka oli siis R/H:n Mickey Beach Dress. Kuvista tuli aika kivoja, joten lähiaikana saan esitellä mekon vihdoin täälläkin. Rantamekko kuvattuna rannalla joulukuussa.Tässä kuvassa toinen huippulöytö, joka täyttää myös syksyn listassani olleen kohdan "kunnolliset talvikengät". Merirosvokengät kilisevät kulkiessani, yksikään solki ei ole minulle liikaa. Näillä pysyy pystyssä pienessä tuulessa tai vaikka laitamyötäisessäkin. Kuten kuvasta huomaatte, ne ovat nähneet jo kanssani kilometrin ja kuralätäkön jos toisenkin.

Ja koko loman jalassa on olleet villahousut. Ollaanhan kuitenkin pohjoisessa, vaikkei lunta olekaan.

Ihanaa tapaninpäivää! Me lähdetään tanssimaan.

EN: My lovely shoes. We shot on the beach today. It was 3,5 degrees warm. Enough for wearing beach dress... you'll see the pictures soon!

2 kommenttia:

  1. Aa en edes tajunnut edellisen postauksen selatessa, että se oli R/H:n mekko. Musta on niin hassua miten joskus ihan samaan aikaan joissain blogissa puhutaan samoista asioita, jotka eivät edes ole mitenkään pinnalla. Samanlaisia ajatuksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta. Varsinkin kun tosiaan tuon Mickeyn ostin jo viime toukokuussa, mut jotenkin ei ole tullut kuvattua sitä... hyvä maku meillä molemmilla? ;)

      Poista