sunnuntai 8. joulukuuta 2013

apinan adventtikalenteri: luukku 2

Ihanaa toista adventtia kamut.

Seuraa adventtikalenterin toinen luukku, josta tällä kertaa paljastuu suloista kosmetiikkaa. Tarkemmin sanottuna Cath Kidstonin minikokoinen käsirasva sekä huulivoide pahimpia talven rohtumia hellimään.Osallistuaksesi 2. luukun arvontaan, jätä kommentti jossa vastaat kysymykseen: "minkä joululahjan antamisesta on tullut sinulle kaikista parhain mieli ja kenelle lahjan annoit?" Liitä kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi sekä tieto siitä, oletko blogini lukija

Mikäli seuraat blogiani bloggerin, bloglovinin tai blogilistan kautta, saat automaattisesti itsellesi kaksi arpaa, siksipä tämä kannattaa mainita. 

Lukijaksi voi myös liittyä ihan hävyttömästi arvontaa varten, sillä uskon apinan karisman voittavan teidät puolelleen niin, että luette blogia joulun jälkeenkin. Tätä ei siis katsota pahalla. Jouluna on sijaa kaikille majatalossa.

Kaikki adventtikalenterin luukut avautuvat adventtisunnuntaisin ja ovat avoinna osallistumisille aina 22.12. klo 22.00 asti. Voittajat arvontaan sunnuntaina 22.12. ja paketit postitetaan heti aaton aattona voittajille. Siksi tuo sähköposti on ehdoton että saan sinut nopeasti kiinni!

Tähän toiseen kysymykseen olisi aika montakin kelpoa vastausta... mutta viime vuonna  keksin hankkia isälleni Makian merimieslaukun, josta kirjoitinkin täällä. Laukku on ollut siitä asti päivittäisessä käytössä, joten iloitsen valinnasta omistajan puolesta edelleen <3

15 kommenttia:

 1. Hmm.. Varmaan se on viime vuosina tullut parhain mieli, kun lapset on toivottuja lahjoja jännityksellä, odotuksella ja niin ihmeissään avannut; mistä ne tontut tiesi?
  Mutta on myös viime joululta mainittava oma itkuun pillahtaminen ja liikutus, kun paketista löytyi niinkin materiaalia kuin uusi puhelin. Mutta täysin yllättäen! Mistä ne tontut tiesi...?

  VastaaPoista
 2. tämä olikin kinkkinen, lähinnä siksi, että ostan joululahjat hyvin leppoisin mielin..esim synttärilahjoja tulee mietittyä ja suunniteltua enemmän. jostain syystä näin :)
  mutta koska kovasti himoitsen noita pikkuruisia kosmetiikkaputeleita, niin kaivoin muistia! mieleen tuli ystävälle ostettu kirjanmerkki, hopeisen värinen lintu. hyvin design, siro, kaunis ja tarpeellinen.. niinkuin ystävä minulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas nätisti sanottu. Ystävä piti varmasti lahjasta!

   Poista
 3. Mä niiiiin rakastan antaa lahjoja, mulle tulee siitä aina hyvä mieli! :) Vaikka jännitän ihan viimeiseen asti, tykkääköhän lahjan saaja ollenkaan... Olen siis iloinen aina, jos huomaan saajan olevan aidosti iloinen lahjasta :) En osaa kyllä nimetä tiettyä hetkeä.. Hömppä muistinen kuin olen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on osa sitä joulun jännitystä... vaikka eikai kukaan voi olla ilahtumatta jos joku toinen on häntä ajatellut ja haluaa lahjan antaa?

   Poista
 4. Ikimuistoisin lahja oli kyllä viime vuonna omalle pikkuiselle ostettu ensimmäinen lahja, iso punainen auto. Voi sitä lapsen riemua ja iloa!!

  VastaaPoista
 5. Olin viimevuonna Tanskassa työssäoppimassa loppuvuoden puolella ja ostin sieltä kätevästi suurimmanosan joululahjoista. Siskonpoika on hulluna kaikkeen Autot-elokuvaan liittyvään, joten ostin hänelle oikeasta Disney-kaupasta Salama McQueen -mukin joka oli siis ihan sen auton muotoinen ja näköinen. 3,5 -vuotias tykkäsi hurjasti ja se ilahdutti itseäkin kovasti :) minna.nieminen94@elisanet.fi ja olen lukija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kuulostaa niin hienolta mukilta. Haluaisin itsekin kovasti Tanskaan käväisemään keväällä... onko mitään suosituksia minne kannattaisi mennä?

   Poista
  2. Ite olin Kööpenhaminassa, mulla on blogissakin siitä reissusta muutama postaus. Lue ihmeessä jos kiinnostaa! http://gowiththeflow-mipru.blogspot.fi/2012/10/tanska-part-one.html

   Poista
 6. Jee kiitos muistutuspostauksesta, vielä ehtii!
  Apua, mulla ei ole jäänyt mitään yksittäistä erityistä lahjanantamiskertaa mieleen, mutta ehkä ne muutamat kerrat kun on itse omin kätösin askarrellut tai leiponut jotain kivaa vaikkapa kavereille, ja näkee, että lahjan saaja oikeasti ilahtuu :)

  VastaaPoista
 7. hupsista ja s-postiosoite puuttui: ssonja.maria@gmail.com

  VastaaPoista
 8. ainiin ja lukija olen bloggerin kautta. menipä nyt harvinaisen ei-putkeen tämä arvontaan osallistuminen, pahoitteluni kolmesta erillisestä kommentista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa mitään, pääasia että osallistuit :) hienostihan se meni! kivaa joulunodotusaikaa!

   Poista