keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Pitsiä

Luin juuri monta tekstiä rakkaudesta. Nyt olen kyllästetty ajatuksilla halauksista ja suukoista ja tähtisateesta. 

Voi kun oikeassakin elämässä olisi vähän enemmän tähtisadetta ja vähän vähemmän ihmisiä, jotka käyvät tuulella.






































Kuvasta kiitos Ricolle

Kuva on ajalta ennen lunta, keikistelin pitsissä hyisella laiturilla. Mekko on ihana. Harmi etten oikein osaa käyttää sitä ihan tavallisena arkena, joten se lepää aika paljon vain henkarilla kaapissa. Pitänee hankkia enemmän mekkoiltoja kalenteriin.

Onko teilläkin joskus sellaisia hetkiä, että tuntuu että joku lempivaate on "liian hieno" käytettäväksi ihan tavallisena päivänä? Pääsettekö siitä tunteesta eroon, vai onko jokaiselle vaatteella aikansa ja paikkansa?

Toivottavasti teidän illoissanne on paljon tähtisadetta. Tai edes lämmin viltti ja pala suklaata <3

8 kommenttia:

  1. Kuka tämä rico on ? :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on muutama mekko, joita en oo käyttänyt kuin kerran juhlissa. Jotenkin tuntuu, etten osaa enää "siirtää" niitä mekkoja toiseen tilanteeseen. :( Täytyy tsempata asian kanssa tai muuten laitan ne eteenpäin pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kurjaa, kun vaatteet jää pitämättä sen takia ettei vain keksi niille sitä oikeaa hetkeä... mutta tsempataan yhdessä? joka viikko pitää käyttää jotakin vaatetta, joka on jäänyt unholaan, vaikka väkisin :)

      Poista
  3. Minun Lennu lepardipaitani ei sovellu ihan arkiseen käyttöön.. Onneksi on myös sellaisia iltoja, joihin se on enemmän kuin omiaan (silloin kun shampanja aukaistaan!) :) Tuo sun pitsimekko on tavattoman kaunis, passaa sinulle mahottoman hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Ja onhan se toisaalta mukavaa että jotkut vaatteet päällä tulee heti juhlava olo.

      Poista
  4. Kaunis mekko. :) Niin kuin sanoin palkintogaala-asusta, ehkä tätäkin voisi pitää jonkun neuleen kanssa arkena? Ja paksut sukkikset. Mulla on yksi iso harmaa reisipituinen neule, jonka kanssa uskallan pistää miten hienon mekon vaan ja on heti oman oloinen asu. :>

    Satu
    Indie by heart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan... kiitos vinkistä :) Kaapista löytyy vähän huonosti neuleita, joku jättiversio oli kyllä kiva.... täytyykin suunnata kaupoille jonain päivänä.

      Poista