maanantai 1. lokakuuta 2012

Niitä on kaksi, kammottavaksi

Niin se meni syyskuu. Karmivaa. Olen ollut tiukasti uppoutuneena tähän elämä viuhtoo ohitseni- kriisiin ja huomaan etten ole keskittynyt tarpeeksi olennaiseen. Kuten kimallekynsilakkoihin.

En tiedä mikä tässä kimalteessa nyt viehättää. Kenties muutun vanhemmiten harakaksi, joka iskee silmänsä kaikkeen mikä kiiltää.

Tai ehkä minusta onkin tulossa vanhemmiten pissis? Tai puuma? Mikä on muuten nimitys tälle naistyypille tässä välissä? Loppuuko pissisikä 20-vuotiaana? Ja koska puumaikä alkaa?!


Kynsilakat Gina Tricot/ H&M


On niin harmaata, että on tosi vaikea valokuvata mitään. Mietinkin, että pitäisikö ottaa joku teemaviikko täällä, piristäisikö se... 

Toistaiseksi mielinpiristyksenä on toiminut hyvin myös viltin alla tiiviisti pysyminen ja herkkuruuat. Se vain tekee blogista aika hiljaisen.

Lämminhenkistä maanantaita kaikille <3

6 kommenttia:

 1. Noi kimallelakat on ihania, mutta varoituksen sananen että tuon ginan lakan sai suurinpiirtein hiekkapaperilla hangata pois... Hups. :) On ihan ookoo pysyä viltin alla ja syöpötellä. Kaikki keinot on sallittuja kaamosmasennuksen estämiseen.
  Niin ja mun mielestä puuma ikä ei voi alkaa ihan 20-vuotiaana.. Sen sijaan pissisikä voi (pahimmillaan) kestää hautaan asti. Tarkkana siis ;) haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aion vastustaa tätä koko kaamosmasennustermiä. Ei voi olla niin että puolet kansasat on 3/4 osaa vuodesta onneton koska on kylmää ja pimeää! Tänne synnyttiin, pitää pystyä parempaan :D

   Poista
 2. Söpöt kimalteet. Myöskään mä en ennen harrastanut mitään kimmeltäviä paljettijuttuja mutta nyt on alkanut kertyä yhtä ja toista kaappiin, kynsilakkaa kans.. En suostu olemaan pissis vaan hyvillä mielin puumanainen. Nuorempi mieskin jo löytyy :D


  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Onhan ne... jostain syystä haluaisin kokeilla myös niitä kynsitarroja ja "nompparellilakkoja".. ihme villitys :) Kiva, että piipahdit täällä.

   Poista