maanantai 22. lokakuuta 2012

Aina on tilaa vielä yhdelle ystävälle

Rakkaus titiMadamin koruihin ei osoita hiipumisen merkkejä. Viimeisimmällä JKL reissullani yksi ystävistäni yllätti lahjomalla myöhäisen syntymäpäivän johdosta. Rintaneulalle löytyy varmasti käyttöä, samaa tapaan kuin edeltäjällekin.Nyt näitä bambeja onkin sitten kolmin kappalein... seuraavaksi koruhaaveissa taitaapi olla sympaattinen karhu :) Ehkäpä valkoisena... tai peilipintaisena... tai...

Huomenna kampaajalle, ihanaa. On jotenkin nuutunut olo. Kodissa on aika kylmä. Bloggailen untavapeiton alta, päällä kaksi paitaa ja collagrhousut ja mummon tekemät villasukat. Miten niin vilukissa? 

Ja miten niin lenkkeilyinto hiukan kärsii tästä kylmenneestä säästä... supermiestrikoilla (=juoksutrikoilla) ei tarkene enää. Ehkä se innon puute johtuukin univormun puutteesta. Ja nyt ne, jotka tuntevat halua huomauttaa, että kylmällä pitää mennä vain ripeämpää tahtia, pitäkää mölyt mahassanne...

2 kommenttia:

 1. babmbeja ei voi olla liikaa. varsinkin jos ne on eri värisiä ja kokoisia :) ja tuo lenkkeilyjuttu on kyllä kinkkinen.. on kylmä, mutta ei vielä kuitenkaan oikeasti. mitä ne lenkkeilijät pistää päälle tähän aikaan vuodesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta!
   Sain eilen itseni ulos, pitkähihainen, huppari ja takki päällekäin oli liikaa... eli jatkamme testailua. Ehkä pitäisi ostaa myös liikkumiseen tarkoitettuja vaatteita, niin pääsisi ilma paremmin kiertämään.

   Poista