tiistai 2. lokakuuta 2012

Lettiponinhäntä

En muista, koska olisin viimeksi letittänyt poninhännän. Varmaan joskus nuorempana harjoituksiin, muistan että letti oli kiva lisä balettitunnilla piruetteja tehdessä. Tasaisin väliajoin se lämähti täydellä voimalla naamaan...Tänään jotenkin tulin tämän tehneeksi ja jopa tykkäsin lopputuloksesta. Toimi nahkatakin ja puuterisen paitapuseron kaverina. Olisin jopa halunnut laittaa teille kuvan kokonaisuudesta, mutta kukaan ei ollut sellaista nappaamassa. Nytpä siis saatte tällaisen taidepitoisemman napsun. Käyhän se idea tuostakin selville. Melkeimpä.

Muistelen, että lupasin tehdä sellaisen "päivä kanssani" raportin joskus aikaisemmin, mutta unohdin ottaa kuvat. Taidan yrittää tällä viikolla uudestaan, onko toiveita, työ- vai vapaapäivä?

Nyt painelen vielä ulos hiukan kävelemään. Kaverin kanssa uskaltaa mennä pimeälläkin.

2 kommenttia:

 1. Sun täytyy kehitellä itsellesi joku jalusta tai sen tapainen. Itse aina sähläsin meidän vanhalla pokkarilla mitä ihmeellisimpiä temppuja jotta sain itsestäni ah niin tärkeitä kuvia. Laita se esim nojaamaan kirjahyllyysi :) Tue se kirjoin yms pystypäin hyllyyn ja ota itselaukasijalla kuva. Sitten kun näemme voin olla sun professional phtographer kuule suomen huippumallitkin kalpenee rinnalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olen liian laiska.
   täytyisi panostaa sellaiseen sisältöön jonka pystyn itse kuvaamaan, helposti ja nopeasti :)

   Poista