torstai 25. lokakuuta 2012

So what game shall we play today? How about the one where you don't get your way...

Koko viikon on soinut päässä Jamie Cullumin Get your way. Viikon teema. 

So what game shall we play today? 
How about the one where you don't get your way?
But even if you do, that's okay.Odotan viikonloppua monestakin syystä, mutta suurin syypää mun hymyyn on se että saan viikonlopuksi tänne siskoni (elättelen vielä pientä toivoa myös monikosta, vaikka yksikin on hyvä), eli oman taskukokoisen Lennun (Leena Heffnerin, voi kyllä). Shampanjaa! 

Aion lötköillä vaan. Vältellä vastuuta, syödä karkkia ja katsoa Dumbon. Niin ja Vain elämää! En osaa päättää lapsettaako, keski-ikästynkö, vai olenko mummoistumassa. Mitään ikäkriisiä ei silti ole.

Kuvasta sen verran, että tuo toppi on merkkiä Forrest&Bob ja tykkään siitä ihan hulluna. Ilmeisesti sillä sitten on väliä, että mistä sen valmiiksi kulahtaneen näköisen trikoonsa hankkii. Tuo on niin pehmoinen ja söpö että tunnen melkein olevani söpö itsekkin. Heti aamutuimaan. Joten vinkkailkaa, jos tätä merkkiä tulee jossain alennusmyynneissä vastaan. Toistaiseksi on ollut tarjolla vain tosi tyhmiä värejä tai tosi korkeita hintalappuja.

Ihanaa torstai-iltaa, kun tästä selvitään niin huomenna on perjantai.

8 kommenttia:

 1. Haha! Jos vertaat sun siskoasi Leena Heffneriin, sun siskon on pakko olla tosi hyvä tyyppi! :D

  Mekin ollaan katsottu viime aikoina erityisen paljon piirrettyjä. Netflixin kautta on pyörinyt Ankronikka sekä Anastasia-elokuva. Piirretyt on ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on <3 Ratkihauska. Meillä on aika monta vuotta ikäeroa, mutta nyt tuo hippiäinenkin on täysi-ikäinen... Itsehän en ole vanhentunut päivääkään.

   Akronikka olikin paras... siinä oli se menevä tunnusmusiikki?

   Poista
 2. dumbo on kyllä hyvä. niinkuin monet muutkin disneyn vanhat piirretyt. uskon vakaasti niiden elämäniloon.. vaikka välillä menisi kurjasti, niin aina on joku hyvä mottolaulu takataskussa. taskukokoinen lennu tulisi olla kaikilla, elämä on kyllä rutkasti paljon hauskempaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta kaikki.

   niin, ja dumbossa on onnellinen loppu eikä kenenkään äiti kuole :)

   Poista
 3. Mun piti pelkän kuvan perusteella kommentoida, että söpis. Sit olit tajunnu sen itsekin <3

  VastaaPoista
 4. Lennu kiittää saamastaan huomiosta. Hurraa!

  VastaaPoista