maanantai 8. lokakuuta 2012

Suojaa hiuksille

Osaako joku selittää sen ilmiön kun kaikki kosmetiikka loppuu kaapista samaan aikaan? Se on sama juttu kuin ruokakaapista puuttuu yhtä äkkiä kaikki jauhoista ja ketsupista lähtien.

Aloin suunnitella lauantaina kiharakampausta, kunnes muistin ettei minulla ole minkäänlaista muotoilutuotetta/lämpösuojaa kiharoiden pohjalle. (Toki myös vettä tuli vaakatasossa, joten tuskin olisivat kiharat selvinneet pelipaikalle asti.)Niimpä nappasin tänään Four Reasonsin lämpösuojan mukaan, kun jopa kaupassa muistin tämän puutteen! Lisäksi testiin lähti Aussien 3 minute miracle tehohoitoa pikku purkki. Olen testannut Aussien tuotteita kerran aikaisemmin, käytössä oli hetken aikaa shampoo ja hoitoaine. Silloin tuotteet tuottivat pettymyksen, mutta muistaakseni eräs lukija suositteli tätä tehohoitoa vankasti. Nyt siis uusi yritys.

Ihoni lisäksi hiukset murjottavat syksyn tuloa. Jouduin vaihtamaan shampoon täysin silikonittomaan versioon ja samalla siirryin monen vuoden tauon jälkeen hetkeksi markettimerkin puolelle. Muuten toimii hyvin, mutta takutus monikertaistui ja kiilto hävisi tyystin. Hienompi juttu. Olisipas hienoa kun löytäisi sen yhden toimivan tuotteen joka asiaan, ja sitten ei tarvitsisi koskaan enää vaihtaa. Että hiustyyppi tai ihon kunto pysyisi suhteellisen ennakoitavana :)

6 kommenttia:

 1. Toi Aussien 3 Minute Miracle on loistotuote! Tekee hiuksista takkuuntumattomat ja kiiltävät. Mä käytän sitä ite joka toinen kerta ku pesen hiukset (eli about kerran viikossa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Je,, kiva että löytyy tykkääjiä. Toivottavasti toimii mullakin (ihmeitä olisi tosiaan tilauksessa) :)

   Poista
 2. Mulla sama! Tällä hetkellä kaikki loppuvat samaan aikaan, ketjatti! Musta tuntuu että mun koko naama protestoi syksyä. Joka päivä näytän jokseenkin koomaan valuneelta eläimeltä. Että näin :D

  VastaaPoista
 3. Miten oot tykänny tosta 4Rn lämpösuojasta? Itelle tulee pää kipeeks hajusta ja olisikin vajaa purkki kotia vailla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en ole vieläkään ehtinyt testaamaan :( raportoin sitten. voi paska, en ole itskään mikään vahvojen tuoksujen ystvä. mutta katsotaan kuin käy.

   Poista