keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Päivitettyä mielipidettä dermonaturesta

Kirjoittelin heinäkuussa testaavani Dermosilin ecocertifioitua sarjaa ja hiukan mielipiteitäni siitä. Koska kyseiset tuotteet ovat olleet käytössä nyt jo useamman kuukauden niin ajattelin raportoidan käyttökokemuksistani hiukan lisää. 

Alunperin teilasin siis kasvoveden tuoksun ja pidin puhdistusvaahtoa sekä kasvovoidetta aika peruskamana. No, kuinkan sitten kävikään...
Pudistuvaahdosta olen edelleen aika samalla linjalla. Ei huono, mutta ei hyväkään. Kasvoveden tuoksuun totuin, eikä se lopulta ollutkaan niin paha. Tätä tuotetta käytän nykyäään näistä mieluiten. Toimii aamulla ihon herättelyyn. Sen sijaan tuo kasvovoide ei toimi omalla ihollani sitten mitenkään. Ei imeydy, ei kosteuta, ei tee mitään paitsi jättää iholle sellaisen hassun kiristävän tunteen ja oudon pinnan. Jäänee käyttämättä.

Harkitsen tässä juuri sarjan vaihtoa, vaikka näitä onkin vielä hiukan jäljellä. Ihoni on saanut ilmeisesti jonkin syysmasennuksen ja reagoi tällä hetkellä lähes kaikkeen huonosti. Joku rauhoittava sarja siis hakusessa... palaan asiaan kun on uusia käyttökokemuksia tarjolla.

Plussaa sinänsä riittoisuudesta, sillä puhdistusvaahtoa on jäljellä edelleen varmaan puolet, vaikka siis ollut käytössä heinäkuusta asti lähestulkoon joka ilta... Varmaan jätän sen kakkostuotteeksi niille päiville joilloin tarvitsee jytympää meikinpuhdistusta.

8 kommenttia:

 1. Mä oon saanut nyt avun Lumenen Sensitive Touch 5 min SOS Cream Rauhoittava tehovoide -tuotteesta. Se kosteuttaa, on tasoittanut mun ihonväriä ja tuntuu, että epäpuhtaudetkin on vähentynyt. Ainoa asia, josta en tykkää on tuoksu. Hajusteettomat tuotteet tuoksuu aina kamalalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuoksuukin, mikähän siinäkin on... mutta kiitos tuhannesti vinkistä! Menee testiin heti tällä viikolla!

   Poista
 2. Itelle taas auttoi kuivalle iholle LUSHin Celestial -kasvovoide. Kosteuttaa just sopivasti ja tuoksuu ihanalle! Kesällä oli vähän turhan stydiä, mut talvella paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaa... kulostaa kivalta kanssa. koskahan saataisiin lush tampereelle?

   Poista
  2. Onneks on nettikauppa, jos tietää mitä tilata.

   Poista
  3. ahaa... enpä tiedä missä tynnyrissä olen elänyt kun en ole tätä tajunnut :D täytyykin mennä kurkkimaan.

   Poista
 3. Mulla on aina toiminut kaikki Yves Rocherin tuotteet ja ne on vielä monesti ihanan tuoksuisia. :) (ja siellä on nyt hurjat alet näköjään!) Kasvovoide on tällä hetkellä kyllä Avonilta..


  Kiitos kommentista! T. VapaudenSatu^^
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. YR on kyllä tehnyt viime vuosina hienon comebackin.. unohdan jotekin aina mennä sinne, vaikka täältä löytyy ihan liikekin. Täyytyy käydä tuoksuttamassa, suihkusaippua loppuu kohta :)

   Poista