tiistai 28. elokuuta 2012

Takkutukan paras toveri

Kauemmin mukana roikkuneet tietävätkin, että tykkään kovasti testailla kaikkia hiusjuttuja. Kosmetiikka on minulle sellainen "ihan kiva"-juttu, josta välillä oikeastikin innostun mutta hiujutut ovatkin sitten asia erikseen. Olen takkutukkani kanssa testannut todella monta shampoota, hoitoainetta ja ihmeseerumia. Tässä kuitenkin välineistön parhaimmistoa:
Innostuin tangle teezerista jo silloin, kun Saara Sarvas sen muinoin esitteli. Uskon muutenkin melkein kaiken mistä Saara kirjoittaa (myös lempimeikkivoiteeni löysin saman blogin kautta ja se on paljon se) :) Sisimpääni jäi kuitenkin elämään pieni, kytevä epäilys siitä, ettei muovinen möhkylä voi olla tavallista harjaa ihmeellisempi.
On niin kivaa olla väärässä. Oma kampajani harjasi joskus tukkani tällä ja sen jälkeen olin myyty. En ole herkkänahkainen, balettinuttura on pienestä asti ollut niin tiukalla ettei takkujen selvittäminen satu. Siitä huolimatta on mukavampaa kun harja liukuu hiusten läpi ilman, että puolet niistä tuntuu katkeavan matkalla. Ja tämän löytää laukustakin vaivatta. Niin sanotusti pistää silmään.

Yhteenvetona: suosittelen takkutukkaisille ja niille, jotka pitävät hiuksistaan enemmän päässä kuin kylpyhuoneen lattian jatkeena. Jos tukkasi ei kuitenkaan takkuunnu ja on suhteellisen ohutta niin en tiedä... kaippa sitä voi hauskasta muotoilusta ja iloisesta väristäkin maksaa mutta hyöty silloin ehkä enemmänkin luokkaa "nojaa". 

Muita ihastuneita? Appelisiinin oranssi <3

4 kommenttia:

 1. Tää on ollut mun luottotuotteeni jo pitkään! Ihan ehdoton tuote tosiaan jokaiselle takkutukalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää on oikeasti aivan huikea. en vieläkään oikein usko että se toimii, mutta totta se on. *tv-shopin-uusi-mainosääni-täällä*..

   Poista
 2. Ai sinä kerkesit jos ostaa tuon itsellesi.. Oivoi! Mutta siis mä ainakin uskon kaiken mitä Saara sanoo (:D), yksi mun idoleista :) ja tuo vehje on kyllä kovin kehuttu, voisihan sitä omaankin tukkaan joskus testata.. tv. hiukset ovat juurikin siellä kylppärinlattialla tukkeena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. blogien uhrit. tosin tukan lähtöön vaikuttaa moni muukin asia... ruokavalio ja tuotteet kuntoon.

   Poista