maanantai 6. elokuuta 2012

Bling

On kyllä jokseenkin rasittavaa, kun en saa yksin otettua kaikesta aivan sellaisia kuvia kuin haluaisin. Tässä kuitenkin aavistus siitä ajatuksesta, jolla piristin päivääni tänään. Pikkuinen bling-pinni toi muuten mustaan asuun pientä mielenkiintoa.

Tuo otsatukan kieputtaminen on yksi helpoimmista kesäkampauksista ja ratkaisee samalla sen ongelman, kun tukka tulee tuulisella säällä kasvojen eteen. Ajaa saman asian kuin pikkuinen ranskanletti, mutta aikaa menee vain muutama sekunti.

Ostin tänään myös sellaisen metallipyöryläponnarin, tiedättekö mitä tarkoitan? Sitä testaan huomenna, kuvia ehkä jos joku tulee ottamaan :)

6 kommenttia:

 1. Metallipyöryläponnari.. Kuvia ehkä kaivataan avuksi..?

  VastaaPoista
 2. Nätti yksityiskohta! :) Tuon pinnin muoto näyttää ihan samalta kuin yksi omani, "smaragdin vihreä" tai mikä sävy lienee.

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :)

   tuo pinni on aika vanha, muistaakseni Indiskasta joskus vuosia sitten ostettu.. ja kirkas :) mutta vihreä olisi myös nätti... olen myös nyt innostunut sinisestä jälleen ihan uudella innolla.

   Poista
 3. Sä oot onnistunut kivasti pyörittelemään noi otsahiukset. Mä en koskaan saa omia pyörityksiäni onnistumaan. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos kaunis. se voi varmaan olla hiustyypistäkin kiinni... mun tukka on sellaista luonnostaankin vähän kiharaa ja karhea, se jää suunnilleen siihen mihin sen pyöräyttää. hyvässä ja pahassa :) varmaan joku hiuspuuteri tms. alla voisi auttaa, olisi helpompi käsitellä hiusta.

   Poista