keskiviikko 22. elokuuta 2012

Jälleen askel kohti toimivampaa asuntoa- kattovalaisin keittiössä!

Ymmärrän hyvin, jos joku pitää tällaista aihetta täysin yhdentekevänä. Suosittelen kumminkin kokeilemaan esimerkiksi lihan paistamista pannulla pimeässä. Tulee ihan uusi jännittävyys tuohon ruuan laittoon. Esimerkiksi kana kun ei taida raakana olla ihan terveellisin vaihtoehto...Hommasin sekä eteiseen että keittiöön tuollaiset rosteriset spotit, eteiseen kaksilamppuisen ja keittiöön tämän isomman. Tosi simppelit ja ehkä vähän tylsät, mutta mielestäni kuitenkin vähemmän rumat kuin suurin osa esimerkiksi muovisista vastaavista. Olisin ehkä halunnut keittiöönkin jonkun roikkuvan valaisimen, mutta totesin että sellaisen valaisukyky ei vain käytännössä riitä.Voi veljet, kyllä nyt kelpaa.

P.s Jos joku kaipaa yksityiskohtia, niin valaisimet ovat Keskon omaa Cello- mallistoa, omani ostin K-raudasta.

6 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää! Mä myös inhoan pimeässä "touhuamista" (lol :D). Hyvä valaistus on ihan must etenkin ruokaa laittaessa! Muuten löytää sormenpään nakkikastikkeesta, tms. :P Mä inhoan myös hämärässä syömistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D haha, en ollut tajunnutkaan... ihana :) olin itsekin kirjoittanut pitkät pätkät siitä, miten pimeässä touhuilussa sattuu vahinkoja mutta poistin sen kappaleen lopulta sekavuuden takia ja hyvä näin :)

   ja totta, on kivempi kun näkee mitä syö :) ei tule yllätyksiä!

   Poista
 2. On kiva tietää, että kokkailet näkökentän kanssa. Kivempi tulla syömään.. Hehee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ruokaa voi nyt tehdä myös ilta-aikaan.

   Poista
 3. Saatoin ehkä vähän naurahtaa noille ekoille lauseille. kun itse kuulun niihin poropeukaloihin jolla ei ole vielä keittiön lamppua ja nyt kun liesituulettimestakin poksahti lamppu käytän mikron valoa tai taskulamppua jääkaapille suunnistuksessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei... voin vain kuvitella... mutta onneksi on taskulamppu. kokatessa myös sellainen otsavalo voisi olla kätevä? :)

   Poista