perjantai 10. elokuuta 2012

Kenkien huolto: niksinurkka eli miten pelastat helteistä kärsineet tossusi

Olen oppinut kaikki tämän tapaiset asiat joko äidiltä, mummolta tai googlaamalla marttaliiton. Tästä vinkistä taitaa kunnia mennä ensimmäiselle...

Eli, kaikkihan me tiedämme, että kesällä on kuuma ja kengät ovat kovilla kun alat hikistyvät (vaikka naisethan eivät siis kuulemma hikoile tai ainakaan siitä ei saisi näin julkisesti mainita). Poistaaksesi tästä aiheutuvan hajun: keitä kahvit ja kaada jäähtyneet mutta kosteat kahvinporot kenkiin. Anna kuivua yön yli ja imuroi sitten kahvi kengistä.

Testattu, mitään vahinkoa ei ole aiheutunut ja tämä oikeasti toimii. Tosin suhtautuisin varauksella, jos kenkien vuori on todella vaalea :) Malta myös antaa kahvinporoille riittävä kuivamisaika jotta ne on helppoa imuroida ja ettet samalla pilaa imuria.

Sellaista. Tänään pitäisi suorittaa muutenkin kenkien puhdistus ja huolto kesäpölyn jäljiltä... muita kahvia testanneita? Omia kotikonsteja ja niksipirkkoja saa jakaa toki, ihan mihin tahansa liittyen.

3 kommenttia:

 1. En ole koskaan kokeillut, mutta voisin kuvitella, että imurikin tuoksuu aika hyvälle tuon jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no joo, kyllä se varmaan sen perus pölyn hajun hakkaa :)

   Poista
 2. Oooo. Thänks ! ^^

  [Paljettipaita oli juhla-asuna siskon polttareissa heti sen löydettyäni, mutta ei tainnut tulla kokovartalokuvaa meikäläisestä otettua.. kuvia ens kerran kun tulee semmonen tilaisuus että kehtaa laittautua ^^]

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista