torstai 2. elokuuta 2012

Lempiputiikki: Punnitse&Säästä

Hihkun ja mainostan: Tampereelle on avattu uusi ja valoisa Punnitse&Säästä-kauppa Anttilan nurkalle, siihen missä muinoin on ollut epämääräinen määrä vaalikahviloita sekä Europehouse :)
Tykkään tosi paljon käydä kyseisessä kaupassa, sieltä löytyy ihan kaikkea! Pähkinöitä, siemeniä, mausteita, myslejä... Uudessa myymälässä jäi kiinnostamaan myös kattava pesuainvalikoima, johon pitänee tutustua ensikerralla. Aiemmin olen jostain syystä asioinut aina ko. kaupassa ollessani Jyväskylässä, mutta nyt tähän tulee muutos... uusi putiikki kun on vielä kotimatkan varrella.Tällä kertaa nappasin mukaan vähän itämaisia pähkinä- ja napostelusekoituksia ja jälkkäriksi jogurttikarpaloita ja lakritsia. Nam!

4 kommenttia:

 1. Punnitse ja säästä on kyllä mainio! Ite tykkään eniten suklaapäällysteisistä toffeejutuista jotka rouskuu :) myös mustikkarusinat on hyviä. ja erikiva on se, että putiikista saa myös sieminiä just sen verran kun haluu.. tai siis mitä vaan, sehän siinä taitaa olla ideana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin, totta. voi aika huoletta testata esimerkiksi uutta mysliä kun ei tarvitse ostaa sitä puolta kiloa ja sitten syödä väkisin jos ei tykkääkään... en kyllä ole ihan varma kuinka paljon tässä tulee säästettyä nyt kun tuo on tuossa naapurissa :) mutta ainakin valikoimaa löytyy :)

   Poista
 2. Kannattaa maistaa, jos vaan löytyy, sellaisia perunan näköisiä salmiakki-jogurtti -lakuhommeleita! Ne on TOSI hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei tiedän ehkä mitä tarkoitat! ne on kyllä hyviä... täytyy varmaan tehdä tänään uusi reissu :)

   Poista