torstai 9. elokuuta 2012

Jyväshyvä

Tänä kesänä olen tehnyt useampia kirppislöytöjä kuin kahtena edeltävänä vuotena yhteensä. Tämä yksi tärkeä on jäänyt kuvaamatta: vanha Jyväshyvän peltitarjotin. Tai oikeastihan se on varmaan peltisen keksipurkin kansi? No, joka tapauksessa.
Tarjotin kustansi 70 senttiä ja on kyllä parhaiten käytettty raha hetkeen :) Väri on paloauton punainen (kuvassa vähän tumma) ja peltiin on toki tullut kaikenlaista naarmua ja lommoa.
Tykkään sekoittaa kodissani uutta ja vanhaa. Tälle lisäarvoa tuo se, että se muistuttaa kotikaupungista päivittäin. Pikkuankan paikka on oikeasti kylppärissä, mutta kummityttöni jäljiltä se on harhaillut olohuoneessa eilisestä asti. Lasinaluset olen saanut lahjaksi, Jyväskylästä nekin.

Jyväshyvä <3 Tuli vähän koti-ikävä. Vaikka kotonahan nytkin olen.

6 kommenttia:

 1. tarjotin on kyllä symppis. tulee mieleen mummolassa aikoinaan ollut sydänkeksipurkki kaapiston ylähyllyllä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kun itselläkin voisi olla keksipurkki... siis niin, että siellä olisi aina myös keksejä. eikä vain muruja.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. kyllä tässä taas parin viikon sisään :)

   Poista
 3. Sulonen on ! Löysin yksi päivä Marimekon tarjottimen roskakatoksesta. Semmosen melkein puol metriä halkaisijaltaan, kolhuinen ja ehkä vähän ruostetta mutta rakastuin siihen siniseen otukseen ja toin kotiin punasen saman sarjan purkin kaveriksi! En tiedä sarjaa, semmonen missä valkosella pienenpientä "kukkaa" tms. ja on vissiin edelleen myynnissä .. :)

  x Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi, mikä löytö! tiedänkin sen kuosin, mutta en nyt itsekään muista näin aamukuudelta sen nimeä... nätti kumminkin :)

   Poista