keskiviikko 29. elokuuta 2012

Päivän lettikampaus nro. ? 13 ?

Tänään oli lettipäivä.

(Ja sellainen päivä kun tuli todettua että perkele täytyy hankkia poikaystävä niin jonkun olis pakko ottaa kuvat mun blogiin.)

Yksinkertainen minuutin kampaus syntyy löysästä rankanletistä, joka on nyt letitetty niin, että uutta hiusta otetaan mukaan letin alapuolelta, kts erot täältä. Loput tukasta sitten muutamalla pinnillä nutturalle, tai miksei vaikka poninhännälle.
Tykkäsin tästä ihan, mutta mieluiten kuljen silti hiukset auki. Mitä mieltä yleisö?

Nyt valmistaudun henkisesti pikkulauntaisiiderille. Päivän tyttöhetki jossa hymistellään ihastumisille ja pienille eläinvauvoille ja kaikelle vaaleanpunaisille jutuille. Yksi vain. Aamulla hymistelemään sille,  että Lulu-rahasto on virallisesti perustettu.

9 kommenttia:

 1. minä tykkään. (oman letin paksuus taitaa tosin olla vaan joku viidesosa tosta sun) tykkään myös tyttöhetkistä. maailma parantuu aina huomattavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olen antanut itselleni luvan pariin tyttöhetkeen kuukaudessa :)

   Poista
 2. Ihana tukka, voi kumpa osaisin itsekin :) viikonloppuna voidaan ottaa kuvia putkeen ni saan puolen vuoden kuvat blogiisi hahaa :D

  VastaaPoista
 3. Nätti! :)

  Ei se auta vaikka on poikakaveri tai avomies, kun ei se ota kuvia :D Tai jos oikein nätisti kysyn, mutta sitten olen ihan nolona linssin edessä. Kolmijalka ja se aikalaukaisinsysteemi on aika jees :)


  Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitä eikö sun blogivarusteluun kuulu ammatikseen kuvaava poikaystävä? :D ja mä en kanssa osaa olla kameran edessä... että turhaa tässä valitan :) tuo peilin kautta kuvaaminen on vaan aika hankalaa.

   Poista
  2. Juu on aika kaukana meikän blogiharrastuksesta semmoset ! ^^ Ja ihan kiva on omassa rauhassa puuhastella muuteskin, who needs men.

   Jos siun kamerasta saa 10 / 20 sec aikalaukaisun (tai onko sille jokin parempikin termi) niin pokkari pöydälle ja keikistelemään sen eteen. Tarpeeksi monta harjottelulaukausta niin osuu pää kohilleen, ehkä sen sadannen kuvan jälkeen ainakin mun tapauksessa :D

   Poista