maanantai 27. elokuuta 2012

Lähimpänä ihoa

Kävin tänään kuulkaas tytöt alusvaateostoksilla.

Ja tiedättekös, siinä on perää että luota ammattilaisen apuun. Vierailin ensimmäistä kertaa Changessa ja voin kyllä suositella. Sain hyvää ja ystävällistä palvelua, myyjä mittasi minut ja auttoi sopivan mallin valinnassa. En kokenut oloani yhtään vaivautuneeksi vaikka ennakoon mietinkin käykö niin. 
Pidän alusvaatteista ja niillä on mielestäni muun pukeutumisen tavoin suuri merkitys mielentilaan. En tiedä, miksen siltikään ole aiemmin saanut itseäni panostamaan tähän asiaan hiukan enemmän. Olen aika pikkuinen ja istuvia alusvaatteita on vaikeaa löytää. Myyjän apu oli oikeasti vain mukava lisä ahdistavan tungettelun sijaan.

Nyt on perusvarasto taas kunnossa, seuraavaksi sitten jotakin villejä kortteja hankkimaan. Kauniit ja hyvin istuvat alusvaatteet ovat pukeutumisen perusta, niin se nyt vain on. Ne ovat lähimpänä ihoa, miksi niihin ei panostaisi. Vaikka niitä ei näkisi kukaan muu, kuin sinä itse niin ainakin tiedät miltä näytät vaatteiden alla ;)

Täysin omasta tahdostani lisään vielä, että Changella on nyt kaksi settiä yhden hinnalla-kamppis, joten on hyvä aika aloittaa... hyvästä palvelusta on mukava mainita :)

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. olen ymmärtänyt että ssurin osa naisista käyttää ihan väärän kokoisia alusvaatteita... ihan älytöntä.

   Poista
 2. Olen kuullut hyvää Changesta palvelunsa puolesta ! :) oikein istuvat alusvaatteet ovat erittäin tärkeät, ja ihan totta, että hyvin suurella osalla naisista on vääränmallisia/kokoisia rintaliivejä. Eikös sillä ole ihan pidemmätkin vaikutukset..?
  Olen samaa mieltä kanssasi miten vaatteiden alla olevat vaatteet vaikuttavat mielentilaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voisi kuvitella että jos iän kaiken survoutuu/ tuki jää saamatta niin jotakin seuraamuksia sillä on :)

   Poista
 3. Mä en nykyään osta tissirenkaita (lempparinimitys rintsikoille! :D) ilman ammattilaista. Ne koot kuitenkin vaihtelee malleittain ja merkittäin. Ja mul on nii kummallinen kokokin, ettei sitä edes Lindexeistä sun muista löydy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tissinrenkaat :) huippu...
   koot heittelee kyllä aika paljonkin, olen huomannut saman. mutta en ole kyllä ikinä saanut palvelua minkään isomman kaupan alusvaateosastolla :( täytyy ensi kerralla itse käydä reippaasti kysymässä sitä!

   Poista
 4. Pidän itsekin kyseisestä liikkeestä! Onneksi joskus (myös) uskaltauduin menemään ammattilaisen hoteisiin alusvaateasioissa! Koska olen saanut todeta etteivät useimmat "tusinatuote-halpis"-paikat omaa oikeaa rintsikkakokoa itselleni, käyn jatkossakin pikkuputiikeissa :)

  VastaaPoista
 5. Pidin myös siitä, että ostokset käärittiin silkkipaperiin :) Pikkuputiikit eivät olekaan niin pelottavia kuin luulin. Kiva kuulla, etten ole ainoa jolla oli pieni kynnys tähän.

  VastaaPoista