lauantai 21. heinäkuuta 2012

Uusi huivi ja pyykkitipusia

Olen rakastunut silkkiin materiilina viimeisen vuoden aikana ihan päätä pahkaa. Ensimmäiset silkkipaitani ostin Nellyn alennuksista ja voi sitä ihanuutta kun paidan veti ensimmäistä kertaa päälleen. Voiko mikään olla niin pehmeä. Joku vanhempi lukija saattaa muistaa, että ne paidat kestivätkin sitten sen yhden käyttökerran ja sitten repesivät.

Sittemmin olen yrittänyt kiinnittää laatuun huomiota, enkä välttämättä enää ostaisi silkkipaitaa netistä kun en pääsisi saumoja tarkistamaan :) Tämän vuoden puolella olen ostanut sillkimekon lisäksi maailman ihanimman silkkineuleen, joka ei täällä olekaan vielä esiintynyt. Onnistuin onneksi jo mustaamaan valkoisen aarteeni selkäpuolelta täysin eräissä pihamaajuhlissa... 

Uusin tulokas silkkiperheessäni on Promodin kirjava kesähuivi. Toimii hyvin korun asemasta, ei ole liian pieni vaikka alkuun kaipasinkin lisää muhkeutta. Huivi on kelkunut mukanani koko tämän viikon, ehdottomasti yksi asustekaappini suosikeista. Lintupyykkipojat ovat Tallinnan tuliaisia. Söpöjä kuin mitkä.

2 kommenttia:

  1. ehkä söpöimmät pyykkipojat koskaan. tipusia ja vielä vaaleanpunaiset :)

    VastaaPoista