perjantai 27. heinäkuuta 2012

Hempukka paita ja pohdintaa siitä mitä mää puen

Tänä kesänä tein pitkästä aikaa tosi monta kirppislöytyöä, yksi lemppareista on tuo alla hatarasti näkyvä kukkaisen hempukka paitapusero. Koska tänä kesänä on saanut olla lähes joka päivä takki päällä tai huivi kaulassa niin bambikin on saanut lisää käyttöä. Tykkään siitä paljon noinkin.

Olen miettinyt paljon sitä, kuinka jollain tapaa haluaisin tuoda lisää vaatejuttuja tänne blogiin. Mistään muotiblogista ei voida enkä edes halua puhua, enkä missään nimessä pystyisi jokapäiväisiin päivänasukuviin, mutta jotain kuitenkin. Pikkujuttuja.  En vain oikein tiedä kuinka sen tekisin.

Minulla ei ole täällä ketään, jota voisin (tai kehtaisin :D) pyytää ottamaan kuvat ja olen ehkä maailman vaikein kameran edessä. Lisäksi ehkä ujostelisin aika paljon. Todella paljon. Mutta, onko näistä pikkuyksityiskohdista mitään iloa, vai selaatteeko tämän tyyppiset jutut huokaillen läpi?

Nyt saisi avata sanaisen arkkunsa. Henkareilla kuvatut vaatteet eivät oikein koskaan pääse oikeuksiinsa. Kumpi siis parempi? Henkarikuva vai pikkupläntti peilistä? Vai unohda urpo koko juttu? :)

3 kommenttia:

 1. Mä tykkään enemmän näistä! Vaikka näkyiskin vaan pikkuiset yksityiskohdat, mä saan niistä enemmän irti kuin henkarikuvista. Nyt alat harjoittelemaan sitä kameran edessä olemisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, voi kuule en tiedä ketään jolla riittäisi hermot mun kuvaamiseen :) ja tosiaan täällä Tampereella ei ole kuvaajaakaan. Mutta ehkä joskus satunnaisesti Jyväskylässä voisi asukuvia ottaa.

   Kiva, jos näistä yksityiskohditakin on jotain iloa :)

   Poista
 2. Minun kameran edessä ei tarvitse ujostella. Pystytämme siis photoshootit!!

  VastaaPoista