sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Just a perfect day

Eilinen oli ehdottomasti yksi kesän parhaista päivistä. Juhlittiin Ylöjärvellä Räikkä Rockin 30 vuotista taivalta ja samalla yksi aikakausi päättyi. En enää keksi välttämättä syitä Ylöjärvelle matkailuun... paitsi ehkä Pelikaanigrilli?

Eilen tanssittiin ja laulettiin kuin viimeistä päivää, oli kuuma ja meikistä ei ollut tietoakaan ensimmäisen puolen tunnin jälkeen. Illan lopuksi juostiin keskellä yötä järveen. 

Ja seistiin puolisen tuntia rankkasateessa ja ukkosessa odottamassa taksia. Onneksi oli märät vaatteet jo valmiiksi. Hihiteltiin ja kysyttiin vuoron perään toisiltamme että "onks sulla kylmä?".

Olin jo ehtinyt huolestua, ettei tällaista hetkeä tule ollenkaan. Kun saa hullutella parhaimpien kavereiden kanssa lämpimässä kesäyössä. Tulihan se sieltä. 
Eikä koko illasta ole kuin yhteensä kymmenisen kuvaa. Ei ehtinyt, kun piti elää :) Lohdutuksesi laitan tähän kuvan viime vuoden hattarapusseista. Varmaan siellä oli niitä samoja nytkin.

3 kommenttia:

 1. Oikea meininki :-) ihanaa kun osaa elää!

  VastaaPoista
 2. :) Kuulostaa aivan mahtavalta reissulta. Mekin kastuttiin, kun käytiin vierailulla telttailualueella .. mutta ei se mitään, lämmin mökki odotti :D

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oli kyllä tähänastisista illoista heittämällä paras tänä kesänä :) ja onneksi ei olla sokerista... vaikkei se kesä aina kuivaakaan. jotkut asiat on pienen kastumisen arvoisia.

   Poista