keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Testissä Dermosilin ecocert-sarja

Tilasin tuossa kuukausi sitten Dermosililtä kasvojenpuhdistusaineet ja kasvovoiteen. Olen taas pitkään käyttänyt Body Shopin luottovakioita, mutta halusin testata jotakin uuttaa ja tämä vaikutti mielenkiintoiselta (ja edulliselta) vaihtoehdolta.

Sarja kulkee nimellä dermonature ja ainesosista 99,3 % on luonnolista alkuperää. Viisi prosenttia niistä on viljelty luonnonmkaisesti. Sarjalle on myönnetty ECOCERT- tunnus joka löytyy myös aika monelta muulta luonnonkosmetiikkasarjalta. Tämä siis ehdottomasti positiivinen asia.


Tuomio: Puhdistuvaahto on peruskamaa, ei hyvä eikä huono. Kasvovesi oli pettymys, haisee ihan kamalalta ja lisäksi tuntuu kuivattavan ainakin oman ihoni. Oikeastaan ainoa hyväntuoksuinen tuote näistä on tuo kasvovoide, sekin vaikuttaa aika perusperusperusaineelta. Jotenkin ei ehkä kuitenkaan ihan täysin tunnu imeytyvän iholle... lisäksi näin kesällä kosteusvoiteessa saisi ehdottomasti olla suojakerroin.

Ei tullut lemppareita näistä. Loppuun käytän kuitenkin, paitsi ehkä tuota kasvovetta en pysty. Mutta ei tämä ihan huonoin sarja ollut, ei vain sopinut minulle. Muita testanneita?

Edit 10/12 päivitettyjä käyttökokemuksia täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti