tiistai 24. heinäkuuta 2012

Lulu, once again

Lupasin itselleni jo ennen kuin valmistuin, että sitten kun saan ensimmäisen oikean työpaikkani, niin ostan itselleni Minna Parikan kengät. Eikä mitä tahansa niistä, vaan ihanat siipikengät joiden malli kulkee nimellä Lulu. Olen haaveillut näistä nyt jo kaksi tai kolme vuotta.

Elämä ei ole mennyt ihan niinkuin olin suunnitellut (harvoinhan se menee), enkä ole voinut huijata itseäni kauppoihin ennenkuin olen varma, että tämä on nyt se tilanne. Suunnittelin kenkien ostoa välissä myös ystäväni häihin, mutta silloin päädyinkin teettämään juhlamekkoni. Lulut ovat saaneet odottaa.Nyt syksyn kynnyksellä olen ehkä enemmän suurena kysymysmerkkinä kuin koskaan, ei mitään havaintoa vielä siitä missä olen töissä tai mitä ylipäänsä tapahtuu. Toisaalta on hyvin todennäköistä, että solmin sen ensimmäisen oikean sopimuksen, toisaalta ei lainkaan. 

Oi voi.

Ne on ihanat. Nuo valkoisetkin.

Vaikka omani suurella todennäköisyydellä tulevat olemaan ne musta-hopeiset.

Ja piru periköön jos joku keksii lopettaa tuon mallin valmistuksen ennenkuin tämä elämäni eteen-taakse-sivulle-taakse-vaihe loppuu! Muita haaveilijoita kuulen mielelläni kommenttiboksissa. 

8 kommenttia:

 1. Ah, nuo ovat unelmaiset <3 varsinkin ne musta-hopeat. ehkä minä ostan ne sinulle ensimmäisen palkkani saavuttua ;)

  VastaaPoista
 2. voi sinua kultaista :) mutta ei, tämä on sellainen asia joka on tehtävä itse. ja sitten kun kopistelen niillä pitkin mukulakivikatuja (ja pelkään kuollakseni, että ne vaurioituivat), niin mietin "minä haaveilin ja tein töitä. ja nyt minä kuljen siipikorkokengissäni iloisesti kopistellen".

  VastaaPoista
 3. Noi on ihanat!! Mä toivon kovasti, että kenkähaaveesi toteutuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos :) eiköhän se, ainakin joskus. tässä vaiheessa voi kai sanoa jo ostopäätöksen olevan harkittu? ;)

   Poista
 4. lulut on kyllä nätit. en yleensä parikan kengistä innostu, mutta nämä on kivat. minzissä kummittelee saman kengän musta ballerina versio, koossa 36.. alessa. kirosin pitkään mielessäni pientä jalkaani. niin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi voi. en ole ikinä näitä vielä edes sovittanut... mutta joskus vielä. itsellänikin on ihan ehdottomat suosikit, kaikki parikan kengät ei istu ihan omaan tyyliin. ehkä hyväkin niin :)

   Poista
 5. Nuo on kyllä todella upeat :) Säästin joskus Asoksen sivuilta persikkaisen pinkit samantapaiset ja noh, ei niitä mistään enää voi saada ..
  Toivottavasti sinä ehdit saada Lulusi. Ja jos valmistus loppuu niin Minna väsätköön siulle ne tilauksesta, muah!

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivotaan, etät ehdin saada ne! maailmastahan ei kengät lopu, mutta näissä on vuosien haaveilun jälkeen jotain erityistä. ei se ole sitten sama asia muuten.

   Poista