maanantai 23. heinäkuuta 2012

Benettonin kesähamonen

Eipäs ole tullut mitään vaatejuttua hetkeen? Nyt kuvaan pääsee tämän kesän alennuksista hankittu Benettonin pellavainen kesähame.

Olen juuri se tyttö, joka sanoi vielä vuosi sitten ehdoton ei kaikelle beigelle. Mutta ehkä tämä hame on enemmänkin... pellavan värinen? Ja hiekan. Ja kesän.


Pituus on tarpeeksi säädyllinen töihin, mutta malli on tarpeeksi kepeä sellaisiin pitkäksi venähtäneisiin kesäöihin, jolloin suudelaan poikaa salaa saunan takana. Niitä jään vielä odottelemaan. 


Pellava kuuluu kyllä myös lempimateriaaleihini, siitäkin huolimatta että se ensin tuntuu iholla vähän karhealta ja menee sitten tuhannen ryppyyn. Eipähän tarvitse teeskennellä että edes yrittäisin silittää vaatteitani. Ja kyllä se karheus siitä tasoittuu, kunhan vähän näkee elämää.

Benetton on muutenkin noussut suosikkikauppojeni joukoon ihan viime vuosina, klasssisten neuleiden lisäksi sieltä voi välillä tehdä hyviä ja vähän erilaisiakin löytöjä. Hameessa on kuminauhavyötärö ja lisäksi vaatteen paras ominaisuus, taskut. En tiedä miksi ne ovat niin tärkeät, ovat vain. 

Onko teillä suosikkikauppoja, jotka olette löytäneet hiukan jälkijättöisesti? Tai mistä ylipäänsä teette parhaat löydöt?

5 kommenttia:

 1. Itselleni kävi tässä taannoin niin, että ostin elämäni ensimmäisen Marimekon mekon. Ja ostopäätöstä vauhdittivat mekon taskut! Ihan must!

  Hame näyttää tosi ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Mutta taskut ovat tärkeitä. Itsekin olen ollut jo lähellä ostopäätöstä muutamankin Marimekon kohdalla, mutta ei ole vielä sitä omaa löytynyt... Onnea uuden mekon omistajalle :)

   Poista
 2. Ihana hamonen! Pellava on ihana materiaali.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niin on, ihana vilpoisakin nyt kesällä...

   Poista
 3. Tuollainen kesäromantillinen :) ihana!

  VastaaPoista