tiistai 31. heinäkuuta 2012

Apinan arkistoista: poncho nro 2


Hiphei, nostan tänään muutaman vanhan käsityöjutun, illemmalla sitten jotakin uutta. Nyt on hyvä aloittaa syysponchon tekeminen... tämä alunperin julkaistu vanhan blogin puolella 1/12.

Jipii, kauan odoteltu lankatilaus lempilankakaupastani on saapunut ja hain valtavan pussukan postista alkuviikolla. Useampi projekti olisi mieleinen, mutta haluan ensimmäiseksi tehdä jotain itselleni. Elämä on osoittatunut liian lyhyeksi eräälle huiviprojektille, joka jää nyt odottamaan eläkepäiviä. Tai lomautuspäiviä. Katsotaan, miten pärjätään tämän kanssa. Tulilla siis poncho nro 2.


Lankana on Nepal, pehmoinen ja värinä lempparini turvamusta. Alla teknistä kaavakuvaa.En lähde enää ikinä (tai ainakaan pariin vuoteen) nyhrämään sitä versio 1:n ristikkokuviota, joten nyt mennään yksinkertaisemmin. Toisen kappaleen teen ruutuperiaatteella. Toisesta kappaleesta tulee myös simppeli, lettikuviolla todennäköisesti.

Toivottavasti saan tämän nopeasti valmiiksi, toimii hyvin toimistolla lämmikkeenä ja alkukeväästä viittana sitten, kun takkia ei tarvitse mutta ilmankaan ei pärjää :)

P.s Tuo alkuperäinen ponchon ohje on yksi blogini suosituimmista teksteistä. Olen tästä hurjan iloinen ja ylpeä, sillä vaikkei ohje omani alunperin olekaan niin tulos on tasan se "ite tehty" :)

P. s Palaset tarkemmin täälläPoncho 1 täällä

2 kommenttia:

  1. Neulominen on kivaa! Harmi, ettei nykyään tunnu, että aika riittäisi siihen... Ehkä mun on kuitenkin pakko joku syysjuttu itselleni neuloa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on totta! täytyisi ottaa tuosta ponchosta sellainen kokokuvakin tässä. mietin että jos siihen jaksaisi taiteilla vuoren,niin tulisi aika kiva syysviitta....

      Poista