torstai 19. heinäkuuta 2012

Takaisinmaksun aika

Viime viikonloppuna vietin lauantai-iltaa Jyväskylässä Paybackissä hengaillen. Oli vanhoja ja uusia tuttuja, huippuja tanssijoita ja äärimmäisen hieno meininki. Iloinen ja onnellinen tunnelma. Voi teitä jotka ette olleet siellä, ensi vuonna paikalle.

Tarkoituksena ei ole nyt kylläkään puhua itse jameista sen enempää. Paitsi vielä se, että Soul Valpio on aika ihana orkesteri ja että minä-vastaan-muusikko oli todella todella parasta mitä on tapahtunut hetkeen. Kiitos järjestäjille :)No, mutta. Niille, jotka eivät tiedä, minulla on pitkä tanssihistoria. Olen pitänyt nyt parin vuoden luovan tauon. Ja nyt, nyt ehkä tuntuu taas että voisin palata treenisaliin.

Kaipaan sitä, että tunnen oman kroppani ja tiedän että se voi hyvin. Tytön voi ottaa tanssimasta mutta tanssia ei ilmeisesti voi ottaa tytöstä. Joten pelokkaana ja innostuneena olen hiukan selannut tuntitarjontaa. Varovaisesti.

Jatkoa seuraa tästä aiheesta, ehkä. Jos vain pääsisin itseni yli. Niinkuin tänään todettiin kahvilla kaverin kanssa, monesti sen jälkeen ei muita esteitä edes edessä näy.

Onko siellä muita, jotka ovat palanneet jonkin rakkaan asian pariin pitkän tauon jälkeen, jännittikö yhtään? Tai oletteko kenties löytäneet uusia, kivoja harrastuksia? Ylittäneet itsenne?

4 kommenttia:

 1. Mun harrastuksiin kuului tiiviisti pianon soitto ja baletti vielä kymmenen vuotta sitten. Mutta jostain syystä ne vain jotenkin jäivät. Olisi hienoa aloittaa aikuisbaletti ja ehkäpä voisin muutaman nuotinkin jossain välissä pianolla pimputtaa.

  Tanssiminen on kyllä niin mukavaa ja juurikin se oman kehon tunnistaminen ja äärirajoille pistäminen on hieno fiilis. Toivon, että pääset yli itsestäsi ja tanssitunnille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, aina kiva kun tulee uusia tyyppejä täällä piipahtamaan :)

   Olen aina halunnut myös osata soittaa jotain, mutta tanssi vei nuorempana kaiken ajan. Baletin kuria kaipaan myös :) Toivottavasti palaat jomman kumman parin myös, tulehan sitten tänne hihkaisemaan kuinka kävi!

   Poista
 2. Oij, millaista tanssia olet harrastanut? Pikkusisko harrasti ennen nykytanssia ja hiphoppia. Itse olen vasta nyt "tällä iällä" ruvennut vähän siitä haaveilemaan, mutta jääköön baaribailaukseksi ja kotona hyppelyksi omaksi iloksi. :)

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No... balettia tanssin kaikkein pisimpään, 18 vuotta, mutta en kyllä varsianisesti ballerina ole koskaan ollut. Liian tuhti :) Mutta aika lailla kaikkea on tullut kokeiltua, paitsi paritansseja ja steppiä en osaa yhtään. Kotona hyppely on myös oikein hyvä <3

   Poista