torstai 17. heinäkuuta 2014

Vuoden paras ihonhoitotuote tähän asti: NAFHA Face mask

Itse toivottavasti olen tämän tekstin aikana jo hyvän matkaa edennyt Ranskaa kohti, mutta ajattelin ajastaa teille vielä lyhyen kosmetiikkajutun jotta blogi ei heti aivan hyytyisi. Ja mikäs sen paremmin sopisi teemaan kuin ranskalainen luonnonkosmetiikka <3

Kirjoitin NAFHAsta jo huhtikuussa kun aloitin tuotteiden testaamisen. Silloin olin enemmän tohkeissani sarjan päivävoiteesta, mutta nyt pidempään tuotteita käyttäneenä lempparikseni on noussut on selkeästi ihan toinen tuote... nimittäin kosteuttava naamio.

Tykkään edelleen siis päivävoiteesta ja kuorinnasta, mutta jos pitäisi valita tässä vaiheessa vuoden 2014 paras kosmetiikkalöytö niin se olisi tämä. (Pahoittelen sotkuista purkkia, muuta kun tuote on ollut oikeasti käytössä ja reissun päällä...)Olen käyttänyt naamiota yöllä, vähän niinkuin yövoiteen asemasta, kuuriluontoisesti. Pesen tai kuorin ihon illalla ja sitten naamio nassuun yöksi ja aamulla pesu pois. Ero on omalla kohdallani ollut hämmentävä. Ihosta tulee kirkkaampi, pehmoisempi ja tasaisemman värinen. Naamio kosteuttaa mutta on auttanut myös omalla kohdallani tulehduksiin ja punotukseen ja ihan kaikkeen. En vaihda tätä ikinä pois. Enkä aio enää yhtään talvea tallata ilman tätä, koska luulen että silloin tuote on parhaimmillaan hiukan kuivemman ihon kaverina. Nyt tosin toimii myös auringon polttaman ihon hellimiseen.

Kosmetiikka on siitä kinkkistä, kun mikä toimii toisella ei välttämättä toimi toisella. Omalla kohdallani tässä on kumminkin tuote, jonka vaikutuksen ihoon selkeästi näkee. Ja se on kaikkien mainospuheiden keskellä todella harvinaista. Lämmin suositus NAFHAlle siis. Jälleenmyyjät on listattu tänne, itse tilasin aikanaan Biodellystä ja hyvin toimi kaikki heillä.

Nyt kun ole menossa Ranskaan, niin kiinnostaisi kuulla missä siellä myydään luonnonkosmetiikkaa? Google ei oikein ollut avuksi. Löytyykö perusapteekeista vai mihin pitäisi suunnata? Olen todella kiitollinen jos joku osaa valaista asiaa. NAFHAn osalta kinnostaisi seuraavaksi testata ainakin sarjan vartaloemulsio ja silmänympärysvoide.

EN: The best product that I've tested in this year so far. NAFHA rocks!

2 kommenttia:

 1. AAAAA oon niiiiiin iloinen että NAFHAt sopii sullekin näin mainiosti! Pakko sanoa että oon itse unohtanut naamion nyt kesällä kun iho ei oo ollut pintakuiva, mutta hitsit, sehän oikeasti auttaa myös muihin vaivoihin kuin kuivuuteen - taidanpa ens yönä nukkua se naamallani. Just tuo yöksi jättäminen tuntuu toimivan parhaiten jos iho punottaa tai muuten oireilee.

  En tiedä mitään Ranskan luonnonkosmetiikkatarjonnasta paikan päällä, mutta sieltähän tulee paljon laadukasta ekokosmetiikkaa. Toivottavasti teet löytöjä! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekin superiloinen, iso kiitos sinulle!! :)
   Yksi päivä ollaan täällä nyt oltu, vielä en ole bongannut yhtään luonnonkosmetiikkapurnukkaa mutta toivottavasti onni kääntyy, Luulisi jostain löytyvän, tämähän on kuitenkin luksusluonnonkosmetiikan pääkallopaikka...jos olen oikein ymmärtänyt.

   Poista