perjantai 4. heinäkuuta 2014

Pikkuhiljaa lomalla

Ensimmäinen lomaviikkoni alkaa kääntyä viikonloppuun ja pikkuhiljaa minusta tuntuu että myös sisälmykseni kääntyvät loma-asentoon.

Olen ehtinyt viikon aikana aika paljon ja sitten olen vain laiskotellut. Palasin Jyväskylästä tiistaina, sain silloin siskon mukaani päiväksi. Kun pikkuyksiöni hiljentyi torstaiaamuna olen vain oikeastaan ollut... ja se on tehnyt hirveän hyvää.

Olen lukenut kirjoja.
Tehnyt ruokaa.
Ja nukkunut.Ostin mukana kulkevan kahvimukin ja nyt harjoittelen kahvinjuomista kävellessä.

Kivoja juttuja on ollut ja teillekin niistä vielä kyllä kerron! Tulossa juttua niin Bar Burritosta kuin Kiehl'sistä. Huomenna tosin tiedossa nälkävuoden mittainen sepustus eräästä hankinnastani joka vilahtikin jo tänään instagrammin puolella.

Blogi herää siis kenties eloon. Hyvä näin.

Onko siellä muita lomalaisia? Mitä te kaikki olette touhunneet?

En: There it was, for few hours, sun.

10 kommenttia:

 1. Viikkohan siihen lomaan vielä on... mutta mua ilostuttaa tällä hetkellä uusi puhelin jonka juuri äsken hain. Instagramminkin kuvanlaatu paranee melkosesti jatkossa (toivon ma).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikko menee niin nopeasti!ja onnea uudesta puhelimesta:)

   Poista
  2. Juu, eiköhän se. Kiitos!

   Pitkästä aikaa töissä lepposampaa, ilmatkin paranee vissiin ja nyt on kuitenkin viikonloppu ja tänään pari hyvää pallopeliä telkkarissa.

   Poista
  3. Juu, täällä pidän kisastudiota myös. Nyt on leppoisaa kun mulle ei oikeastaan ole väliä kuka voiton lopulta vie. Toivon vaan hyviä pelejä!

   Poista
  4. No joo, yleensä ei ole muulla ollu väliä, kuin sillä, että peli on jännää. En edes seuraa muita kuin EM- tai MM-pelejä.

   Mutta mutta... Saksan reissun jälkeen otin vähän niinkuin ton Saksan nyt ykkössuosikikseni näihin kisoihin :) Sain hyvän syyn.

   Poista
 2. Ihana tuo muli! Tosi söpö kuosi, mistä ostit?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muli :) Jes, joku muukin tekee kirjoitusvirheita edes-joskus.
   Se on Indiskasta! Siellä oli myös mustavalkoisia ja pinkkejä hieman eri kuoseilla. Hinta taisi olla 9,90.

   Poista
  2. :DDD:DD::D:DD:DDdd ahahhaha muli

   Poista
 3. suosittelen kahvikupin kanssa haahuilua ja haaveilua. olennaista, ettei kävele liian lujaa, muuten ei pysy kahvi kupissa ja ajatukset kasassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, vauhti ei saa kiihtyä :) Onneksi lomalla ei ole kiire.

   Poista