keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Kesämekko ja olkilaukku

Olki, kukat ja pitsi taitavat olla ikuisia kesäjuttuja mitä tulee tyyliseikkoihin. Kun selaa kesäeditorialeja ja muotiblogeja niin samat elementithän ne toistuvat.

Koska olen jälleen ollut poissa kummityttöni syntymäpäivän aikaan, niin ostin hänelle pienen kesätuliaisen. Mielestäni mekko on kovin sievä. Lapsoset saavat näyttää lapsilta.Hän voi laittaa laukkuun ehkä vaikka muutaman kolikon ja käydä ostamassa mansikoita. Tai uimapuvun (niin pieni kokoinen saattaisi vielä juuri mahtua).


Kävin tänään tuliaisostosten lisäksi kaupungilla lounaalla ja pyörimässä muutamissa kaupoissa. Kiertelin vain ja hukkasin rahaa. Keskustorilla on ruokamarkkinat, ostin päivällä muutaman croisantin kotiin. Illemmalla kävin viemässä ystävälle kirjan lainaan ja sain samalla hyvin syyn piipahtaa ostamassa jogurttijätskiä. Kotimatkalla eksyin italialaisten pitsakojulle. Ostin palan margheritaa.

Kojulla oli monta miestä, yksi kysyi puhunko italiaa. Hymyilivät paljon ja puhuttelivat signorinaksi. Tunsin olevani hieno nainen, young lady.

En ole aikaisemmin ajatellut asiaa, mutta ehkä olisi mukava osata puhua italiaa. Olisin voinut sanoa jotain sen sijaan että vain hymyilin hiljaa vähän pöljänä.Oli kiva päivä. 

Nyt pitäisi pakata omat kesämekot laukkuun, huomenna suuntana Jyväskylä ja toivottavasti pääsen halaamaan tätä kyseistä pikkuista heti huomenna.

Tiedossa on myös kesän ehdoton ykköstapahtuma Payback Jam Veturitalleilla lauantaina. Jos kalenteri näyttää tyhjältä viikonlopulle niin tulkaa tekin! En usko että petytte. Jyväskylä on kiva kaupunki, varsinkin kesällä.

EN: Summer things for one little girl who I miss very much. I hope I get to see her tomorrow when I travel to Jyväskylä for five days. Can't wait!

2 kommenttia:

  1. En yleensä kauheasti ole sillai "voiapuasiismitenpienijasöpöihanaa" , kun puhutaan lastenvaatteista, mutta tuo laukku on aika hurmaava. Voin vain kuvitella pikkuneidin tuossa asussa. Oot aika ykkös täti ikinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin :) Toivotaan että lahjan saaja ajattelee samalla tavalla.

      Poista