perjantai 11. heinäkuuta 2014

Bar Burritossa

Jyväskylä vinkit ovat olleet pitkään jäissä, mutta ilokseni voin kertoa että löysin eilen taas täältä toisesta kotikaupungistani yhden uuden kivan paikan. Olen täällä nyt pitkälle viikonlopun yli joten toivottavasti ehdin käydä napsimassa kuvia teille.

Nyt kumminkin muutama kuva ja sana Tampereen päädystä, jossa ravintolamaailmaan on alkanut ilmestyä ilahduttavasti uusia juttuja. Bar Burritosta luin ensimmäisen kerran Indiemode- blogista jo keväällä, mutta syömässä kävin viime viikolla... hiljaa hyvä tulee.


Kipitettiin siskon kanssa lounaalla shoppailukierroksen lomassa eikä kyllä jouduttu pettymään. Bar Burritossa siis valitaan burritoon mieluisat täytteet suoraan tiskiltä. Paikka näyttää hyvältä, palvelu oli mutkatonta, tarjoilijoilla oli lappuhaalarit ja hymy ja ruoka oli superhyvää.

Tykkäsin. 
Suosittelen ottamaan pohjaksi papu-korianterimuhennosta ja jälkiruuaksi suklaakakkua. Ottakaa oikeasti sitä suklaakakkua. Se on parasta suklaakakkua jota olen ravintolassa syönyt.

EN: Bar Burrito, Keskustori 5. Ready, set, eat.

3 kommenttia:

 1. Oho! No pitää kyllä lomalla käydä suklaakakulla :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikeastaan ikinä tilaa ravintolassa jälkiruokaa, koska olen omasta mielestäni niin hyvä leipuri :D ... no, oikeasti usein on maha myös liian täynnä.

   Kannatti tehdä poikkeus. Tarjoilija suositteli mansikkakastiketta, mutta olisi ollut vaihtoehtona myös mango... sitä ehkä ensi kerralla! Mutta tuo oli lähes täydellinen.

   Poista
  2. Siitä syystä ei itsekään tule syötyä jälkkäriä yleensä, koska maha on jo pääruuasta niin täynnä, mutta kyllä varmasti burriton jälkeen jaksaa! :)

   Poista