sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Kesätukka ja kuulumisia

Olen täällä jälleen.

On viimeinen lomapäivä. Kolme päivää sitten lakeuduimme Nizzasta takaisin Suomeen ja nyt olen yrittänyt sopeutua tähän kotimaan paahtavaan lämpötilaan. Aurinko etelämmässä oli lempeämpi.

Blogissa on ollut hiljaista, mutta tekin olette varmaan juoksennelleet kesälaitumilla, arvaanko oikein? Tällaisilla keleillä ei kovin paljon sisällä viihdy. Eilen menimme Onkiniemen rantaan viettämään iltaa, siellä oli puoleen yöhön asti porukkaa uimassa ja paljon ystäväporukoita liikkeellä. 

Napsaisin loman puolessa välissä puolet tukastani pois ja olo keveni kummasti.

Oma väri kasvaa hitaasti takaisin, mutta eiköhän jouluun mennessä olla aika lailla luonnollisessa värissä jos tässä mitassa pysytään. Sitten voinkin kasvattaa pitkät hiukseni takaisin <3 Mitä tykkäätte? Oma olo on jotenkin kevyt ja pehko menee ihan kiharalle  Merivedessä se vielä korostui, joten suolasuihke keikkuu ostoslistalla. Kuvassa väri näyttää jotenkin tummemmalta kuin mitä se oikeasti on. Tukka on tuossa kuitenkin muuten ihan luonnontilassa, ilman muotoilutuotteita tai muita.

Tämä kasvatusprojekti on aivan perseestä, mutta luotan siihen että lopussa kiitos seisoo. Loma on ollut tosi hyvä.

Olen kirjoittanut vähemmän kuin luulin, mutta ajatellut enemmän. Paljon on tullut vastaan sellaista, mitä voisi viedä mukanaan syksyyn, esimerkiksi:

Kun nostat katseesi ja näet jonkun, hymyile ja tervehdi. Siitä tulee molemmille hyvä mieli.

Tee muutoksia nyt, kun vielä voit. Ole rohkea, kokeile.

Syö vain hyvää jäätelöä.

Ajattelin ensi viikoksi ajastella teille Nizza-juttuja, kiinnostaisiko? Oma työrupeamani alkaa kepeästi viikon työreissulla, mutta onneksi tuttuun ja turvalliseen Jyväskylään. Nyt uimaan!

EN: Summer hair.

4 kommenttia:

 1. Nizza kiinnostaa tosiaankin! Tsemppiä työhönpaluuseen, itellä vielä viikko ja Flow'n perjantai + seuraava maanantai. Helteitä on tosiaan ollu ja eilen poltin itteni kohtuullisen pahasti. Silti tänään oli pakko mennä takaisin, olihan tässä kolmen päivän rupeamassa melkoisen paljon kaikkea häppeninkiä. Niistä sitten huomenna omassa blogissa enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Tulee sillain tyylille uskollisesti enemmän fiilis-, kuin faktapohjalta. Huomiselle ajastin just ensimmäisen yleiskatsauksen.

   Kiitos tsempistä, sitä tarvitaan! Ihmettelen tässä juuri että mitä vaatteita tällä kelillä pidetään töissä, kun pitäisi näyttää kumminkin aika asialliselta :D

   Poista
  2. Se on varmasti kyllä haastavaa, jos tekee työtä, jossa joutuu olemaan "esillä". En tosin tiedä, alkaisko kelit nyt vähän muuttua epävakaisemmiks, ainakin ukkosia lupaa tänne seudulle kovasti viikolle ja nytkin sellaisia tuulenpuuskia tuolla ulkona on, että jotain myrskyn tynkää saattais olevan tulossa.

   Tuleekohan se Ruotsista, Viking Linen laivasta oli tänään myrsky irrottanu köydet Tukholman satamassa, ja laiva oli lähteny ajelehtiin vähän matkaa itsekseen rannasta.

   Poista
  3. Apua... luulisi että sellainen paatti ei niin vaan karkaa. Nyt näyttää kyllä pilviseltä... ja tuntuu painostavalta.

   Poista