torstai 13. helmikuuta 2014

Päivän urheilukatsaus

♥ Leijonat voittivat, kuulin mummolta. Tuli hyvä mieli, en kyllä nähnyt pelistä sekuntiakaan.

♥ Pesin kaikki urheiluvaatteet tänään ja viikkasin nätisti. Superia. Nyt kelpaa lähteä taas lenkille. (Sivuhuomiona, täytyy tihentää pyykinpesuväliä.)

♥ Olen ollut viikonlopusta asti hieman puolikuntoinen. Raivostuttavaa kun ei tiedä pitäisikö liikkua vaiko ei. Maanantaina oli jooga/pilates harjoittelua ja tiistaina pyöräilyä/pilatesta. Kummankin jälkeen seuraavana aamuna olo oli kuin rekan alle jäänyt. Ei hyvällä tavalla.♥ Haluaisin uudet juoksu/treeni trikoot. Mistä löytäisi kivat kohtuu hintaan? 

♥ Olen oppinut pitäväni intervallitreenauksesta. Tällainen tuuliviirikin jaksaa keskittyä, kun tempo vaihtelee, välillä meinaa kuolla, sitten taas ei, sitten taas joo... hymyilen ihan idioottina aina sunnuntaiaamun intervellit läpi (siellä tuskanhien ja irvistyksien alla siis).

♥ Meillä oli mummon kanssa hyvät syväanalyysit olympialaisista tänään. Mummo tykkää kovasti lumilautailusta vaikka kuoru oli kyllä "tieten liian hurja". Slopestyle oli siis kiinnostavampaa, laskijat kuulemma tosi rohkeita ja Enni on suosikkiurheilija, tietty. Jääkiekosta hän ei kuulemma enää niin välitä. Sitä katsottiin sillon kun pojat oli vielä kotona, nyt mummo katsoo kuulemma vai sitä mikä on hänen "omahan mielehen". Me ollaan samasta puusta, niin ollaan.

Nyt jatkan taitoluistelun parissa! En tajua tästä oikein mitään, mutta pakkohan sitä on ammattilaisia ihailla, niin helppoa-niin helppoa...

EN: I've been feeling a bit sick this week so not so much training for me. Luckily Olympics are on and I can watch how the pros do it. It does not even matter which type of sport is going on, it is inspiring. My grandma told me today that her favorite is slope style because the athletes are so brave :)

4 kommenttia:

 1. Kyllä se urheilu taitaa vaan yhdistää vaikka samasta puusta ollaankin ;)

  VastaaPoista
 2. Pretty tops. ;-)
  Lovely greets Nessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much :) Have a great weekend!

   Poista