lauantai 22. helmikuuta 2014

Lempikoruja, osa 1: afrikantähtöset

En tiedä oletteko huomanneet, mutta pidän paljon koruista. Se on helppo tapa piristää asuja ja mieltä. Koruja vaihtamalla saa ihan erilaisen tunnelman koko asukokonaisuuteen. 

Yleensä töissä pidän korut aika simppeleinä ja sitten vapaallaa iloittelen vähän enemmän. Joka päivä minulla on joka tapauksessa käytössä Kalevalan hopeasormukseni ja jotkin korvakorut. 

Piipahdin viime viikolla Supermukavassa kyselemässä yhden mekon perään ja samalla kurkkaamassa olisiko kevään uutuuden jo rantautuneet putiikkiin. Vaatemallistoissa ei silmääni osunut vielä hirveästi uutta, mutta korupuolella iskin silmäni saman tien näihin kaunokaisiin.Ihanat afrikantähdet ovat ihan minun näköiseni ja just sopivassa määrin kiiltelevät. Harakka mikä harakka. Viikon aikana huomasin, että nämä toimivat lähes kaikkien vaatteideni kanssa, arjessa ja juhlassa. Korut ovat muuten Kooky Gemsin, mikä oli jotenkin yllättävää. Heidän korunsa eivät yleensä ole ehkä ihan minun juttuni, mutta näihin ihastuin päätä pahkaa. Supermukavalla muisteltiin, että Kooky Gems olisi tehnyt ihan ensimmäiset korunsa niistä Afrikantähden pelimerkeistä. Liekkö paluu juurille? Tai ehkä ne ovat vain tavalliset timantit, tai ehkä vain viivoja geometrisesti. Mutta minusta afrikantähti oli lapsena ehkä maailman kaunein ja mystisin jalokivi, joten nämä ovat ainakin minun tähtöseni <3

EN: New in; earrings by Kooky Gems. Usually I find Kooky Gems jewelry a bit too much "something" for me, but this was love at first sight.

4 kommenttia:

 1. Tiedänkin kyseisen korumerkin mutten omista yhtäkään heidän koruistaan .. Ihastelen kyllä kaikkea "kitchiä" ja tuolta nettikaupastakin kaikkia peuroja! <3 Omalta työpaikalta on tullut muutama hauska Kookygemsin kanssa aika samantyylinen, värikäs kaulakoru kotiutettuakin, mutta ei niitä ole tullut käytettyä sitten kumminkaan.. Ehkä musta on tullut vähän vanha. Tai ainakin vähän enempi siitä omasta tyylistään tietoinen, vaikka se millaista päälleen pukee kyllä vaihteleekin ihan joka päivä.
  Nämä Afrikantähdet ovat kyllä todella kauniit, aika täydellinen valinta monikäyttöisiksi/pitkäikäisiksi korvakoruiksi. :)

  Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitch olikin se sana mitä hain...se ei ehkä ihan sellaisenaan ole minua vaikka hauskoja juttuja tuolla onkin :) Mutta juu, luulen että iänkin myötä sitä tutustuu itseensä paremmin ja sitten osaa vähän paremmin valita niitä itselle istuvia juttuja. Mielestäni pukeudun kanssa aika moninaisesti, mutta ehkä viimeisen kahden vuoden aikana tyyliin on tullut se punainen lanka jostain.

   Ja kiitos, toivotaan että näistä on iloa pitkään!

   Poista
 2. Ihanat!!! Olisin varmasti itsekin ihastunut noihin korviksiin välittömästi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin kyllä hyvin kuvitella nämä myös sinulla :) Näitä löytyi muistaakseni myös ainakin kullanvärisinä ja sellaisina sähkönsinisinä. Mutta sinäkin taidat olla hopeakoru-tyttöjä?

   Poista