sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Karhu postissa, takki kääntymässä?

En voi uskoa tuuriani, kun klikkasin äsken itseni Tunnetila-blogiin ja bongasin sieltä vinkin, että Karhun kenkiä saisi nyt edullisiin hintoihin... kuului salamannopea klikitiklik ja nyt viimeinen pari nettikaupan 38 koossa löytyviä Karhun albatross purpleja matkaa luokseni.Olen pohtinut tätä lenkkariostosta jo pitkään, mutta hinta on tullut minun ja karhujen väliin. Koska, mitä "virallisiin vapaa-ajan tennareihin" tulee, niin haluan omani yleensä varrella. Ja tuntui vähän pöljältä ostaa näitä kovaan hintaan salimatkoja ja muuta puoliurheilua varten. Mutta nyt, 35€, postikuluineen.

Vaikka omistus ei olekaan enää ilmeisesti suomalaisilla, tulee Karhusta minulle mieleen Pohjanmaa, isäni vanha verkkatakki, vanhat kunnon suomalaiset urheilijat, periksiantamattomuus, Pikipeikko-räpylät ja tietenkin ne tarinan mukaan viskipulloista myydyt kolme raitaa. Olette varmaan jo huomanneet, että tykkään vaateistani enemmän tarinan  kanssa?

Niin, ja katsotaanpas miten käy sen "en tykkää sporttitrendistä"-ajatuksen... Onko siellä ketään muita Karhusta tykkääviä?

EN: Adidas bought their three stripes from this Finnish company, Karhu ("Bear") in 1952. Story tells that the price was something like thousand euros and two bottles of whiskey. They sure know what they do here in Finland... ;) Found these sneakers on sale, getting more sporty for the spring (in my mind at least)! What do you think? I really like.

4 kommenttia:

 1. Niin mageet! Kohti sporttisesti coolia kevättä? ;)

  VastaaPoista
 2. Tuliko mun kommentti? No hienot kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tuli, muita ei :( Ja kivat on livenäkin. Toivottavasti saisin tännekin vielä kuvaa.

   Poista