tiistai 11. helmikuuta 2014

Hevosen vuosi- just go with the flow!

Itsehän en tietenkään usko horoskooppeihin, mutta lähdin selvittelemään internetistä mistä on oikein kyse. Vuosi 2014 on Hevosen vuosi. 

Yrittäkääpäs etsiä internetistä järkeviä lähteitä horoskooppiaiheeseen liittyen, on meinaan aikamoista. Olen kiinalaiselta horoskoopiltani tiikeri, tämähän vaikuttaa tietysti siihen millainen Hevosen vuodesta minun kohdallani tulee.

Löysin seuravaa muun muuassa (lyhensin ja lainasin, koko tekstin voitte lukea Energiakeskus Indigon sivuilta, täältä):


Kuvaus: Kesyttämätön Tiikeri on rohkea puolustaja, viehättävä kumppani ja itsenäinen ajattelija. Hän on ylevä kärsimyksissä, innostuu haasteista ja on taipuvainen idealismiin. Ulkoasultaan Tiikeri on huomiota herättävä, kuumaverinen rakastaja ja raju kilpailija. Vaikka hän on viisas strategisti, on hän myös ennalta arvaamattoman huikentelevainen.

Onnenväri: Purppura.

Tuoksu: Sitrukset.

Maku: Hapan.

Suotuisa ammatti: Palvelu puolustusvoimissa, työnjohtaja, opettaja, palomies tai poliisi.Hevosen vuosi Tiikerille:


Rohkealle Tiikerille Hevosen vuosi tuo tullessaan nopeaa toimintaa, onnekkaita tapahtumia ja muutosten toteuttamista. On siis syytä kulkea silmät apposen avoinna, jotta hyvät mahdollisuudet ja oivat tilaisuudet eivät jää Tiikeriltä huomaamatta. Ryhmätyöskentely saattaa olla hauskaa ja palkitsevaa, innovatiiviset ratkaisut odottavat vain keskittynyttä keksimistään ja uudet suunnat kutsuvat. Kummitustähden esiintyessä kuitenkin Tiikerin astrologisella kartalla vuonna 2014, on Tiikerin syytä olla varuillaan selkänsä takana mahdollisesti piileskelevien, kateellisten ja epärehellisten ihmisten ilkeistä juonista.


Vuoden teema: Mene virrassa!


Fengshui vinkki: Tiikeri voi vahvistaa onneaan rakkaudessa kahdella ruusukvartsisydämellä makuuhuoneessaan. Olen ennalta arvaamattoman huikentelevainen <3 

Muita huomioita: ruusukvartsiostoksille het huomenna, ura vaihtoon ja jatkuva kyttäys päälle ilkeiden juonien varalle. Sitrukset löysin onneksi itse.

Millainen hevosen vuosi teille on tulossa?

EN: It's year of the horse. New year, new shoes, new plans, new flow.  

2 kommenttia:

  1. Ihana huikentelija <3 ja mitkä nuo ihanat kengät on?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omasta mielestäni olen itseasiassa hyvin ennalta arvattava, mutta hei, eihän sitä koskaan tiedä mitä tapahtuu. Ja kengät on mun tuliais-conssit Ameriikan maalta, tykkään :)

      Poista