sunnuntai 9. helmikuuta 2014

2014, 11

Milla haastoi minut tähän 11 asian haasteeseen, kiitos taas sinulle ihanainen. Olen tehnyt kai näitä aikaisemminkin, mutta Millalla oli niin kivoja kysymyksiä että halusin ainakin tämän osuuden suorittaa kunnialla. Olkoon tämä nyt 2014 vuoden yksitoista asiaa. Koko haasteen idean löydät täältä. Kaikki tällaiset blogihaasteet ja sellaiset löytyvät muuten 'blogitiblogblog'-tunnisteen alta.


1. Missä tilanteessa/hetkessä hymyilit viimeksi? 

Hymyilin viimeksi äsken puhelimessa kun kuuntelin ystäväni treffailu-sotkuja. En malta odottaa että pääsen taas itsekin vähän pois Tampereelta ja mahdollisesti tämänkin sankarin kanssa hieman ulkoilemaan. On ihanaa, kun on ystävä joka ei lakkaa uskomasta rakkauteen silloinkaan, kun näyttää siltä että järjestään kaikki menee aina pieleen :) Valaa uskoa myös minuun. Hymyilin myös tehdessäni junalippuostoksia.2. Mikä on paras koskaan näkemäsi elokuva? 

Tämä on tosi vaikea, koska katson paljon elokuvia ja monella niistä on minulle jokin merkitys ja monella ei merkitystä lainkaan. Voi apua! En tiedä kyllä oikeasti... Rakkautta vain on hyvä, mutta niin ikään pidän tosi paljon esimerkiksi Kieslowskin sinisestä. Ja tosi monesta veljesjännäristä. Ja kauhuelokuvista Orpokoti on hyvä.

3. Kuvaile lempihetkesi. 

Tämä on aika henkilökohtainen kysymys. Mutta ihan arkisista jutuista lempihetkiäni ovat ehdottomasti aamut, kun ei tarvitse mennä mihinkään vaan voi syödä aamiaisen sängyssä ja keittää koko pannullisen kahvia itselleen.4. Katseletko koskaan tähtiä? Mitä ajatuksia silloin herää? 

Katselen kyllä, olen niin iloinen että täällä kaupungissakin niitä näkee. Tulee turvallinen olo, ja samalla sellainen että sitä on niin pieni ihminen vain...

5. Jos olet tosi nälkäinen esim. töistä tullessasi, mitä valmistat itsellesi syötäväksi? 

Teen nykyään aika usein hummusta valmiiksi rasiaan, sitä on sitten helppo levitellä leivän päälle (perunalimppu toimii ehkä parhaiten). Ruuaksi teen tosi usein spelttipastaa, jonka joukkoon pilkon avokadon, kirsikkatomaatteja, hieman fetaa ja sitruunapippuria. Päälle oliiviöljyä.6. Mikä on eteläisin paikka, jonne olet matkustanut? 

Hmmm... varmaankin Peru. Reissu oli kyllä jotain ihan uskomatonta kokonaisuudessaan ja näin jälkikäteen voin vain toivoa, että pääsen vielä yhden tärkeän ystävän kanssa joskus yhtä pitkäksi aikaa noin kauas maailmalle. Vähempikin tapahtumarikkaus tosin riitäisi.

7. Mikä on kallein aarteesi? 

Kalevalakorun hopeasormukseni on minulle tosi tärkeä. 

8. Kerro kolme muiden sinulle antamaa lempinimeä. 

Ei minulla taida olla kolmea? Iduska on isäni antama lempinimi minulle.

9. Mikä on mielestäsi oudointa itsessäsi? 

Hah, ihana kysymys! En tiedä? Tähän perheeni varmaan osaisi vastata parhaiten... En halua käyttää facebookkia, se tuntuu olevan aika monelle hyvin vaikea asia ymmärtää.10. Mikä tuoksu on mielestäsi paras? 

Puhdas pyykki, metsä syyssateen jälkeen, mies, vastapaistettu leipä, TBS:n Unlimited dreams.

11. Mikä on ehdoton "nounou" pukeutumiseen liittyen? 

Ehdottomuus ei ehkä itsessään ole minun juttuni, mutta toki on paljon juttuja joita en lähtökohtaisesti koe omikseni. Tällaisia ovat esimerkiksi niin korkeat korot että niillä ei voi juosta, silitetyt kauluspaidat, villaliivit ruutukuviolla, liian suuri määrä eläinkuosia, sporttitrendi, kimalle ja napapaidat. Katsotaan kuinka monen kohdalla kelkka kääntyy :) 

Minua kiinnostaisi myös teidän pukeutumisenne ehdottomat nounout! Onko niitä? Paljastakaa! Ja suokaa anteeksi vanhat kuvat, tänään on ollut sellainen päivä joka alkoi kurkkukivulla ja jatkui  siitä sängyssä oleilulla alusta loppuun. Ei siis tullut juurikaan valokuvattua.

2 kommenttia:

  1. Ihania vastauksia! Mä mietin kysymyksiä pohtiessani, et onkohan toi lempihetki liian henkilökohtainen kysymys. Kiva, että vastasit siihen kuitenkin! :) Täytyy muuten yhtyä tuohon miehen tuoksuun. Mun mies ainakin tuoksuu aina ihanalta! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja ehkä se oli vain liian vaikea, niin välttelin tollai ketkusti... Lempihetkiäkin on elämässä eri tasoisia, toisena päivänä ilahduttaa se että töissä ei ole kahvi seisonut liian kauan ja toisena kaipaa vähintään rakkausserenadeja! Hyvältä tuoksuvat miehet tekevät kyllä maailmasta paremman paikan.

      Poista