lauantai 30. kesäkuuta 2012

Tallipihalle mars!

Vietin tänään aamupäivää Tallipihan Vintage-torilla. Oli karuselli ja poneja, kenkiä, laukkuja, koruja ja vaikka mitä. Omat ostokseni tein ihan Tallipihan vakiomyymälästä, mutta oli silti kiva kierrellä kojuja ja ihastella kaikkea.
Tapahtuma on pystyssä vielä huomennakin, menkää ihmeessä jos on mahdollisuutta. Tallipiha on muutenkin yksi Tampereen ihanimmista paikoista ja siellä kannattaa vierailla ihan ilman mitään tapahtumaakin. Myymälät ovat auki ympäri vuoden ja niistä tekee usein kivoja pikkulöytöjä. Varsin hyvä paikka esimerkiksi lahjojen tai tuliaisten metsästykseen! Tallipihalta on helppo vaeltaa myös Näsinpuistoon, joka kuuluu myös ehdottomiin lempipaikkoihini.

Tätä kirjoittaessani huomasin myös, että näin kesällä on mahdollisuus osallistua sinkkuiltoihin :) "Sinkkuillat: 13.7., 20.7. sekä 27.7. Arto Pietiläinen soittaa kitaraa ja laulaa mm. Beatlesiä ja kesäisiä iskelmiä! Tervetuloa tekemään uusia tuttavuuksia yksin tai kaverin kanssa."

2 kommenttia:

  1. Poneja, tahtoo! Ens kerralla käydään tuolla, pakko saada rapsuttaa ponia :) Aika hauska toi sinkkuillat, voin lähtee seuraks humpalle haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla että jäävät välistä, mutta hauska idea kuitenkin :)

      Poista